SKINOS LIMITED EDITION 2015: Το μαγικό ταξίδι της μαστίχας αποτυπωμένο πάνω σε μία φιάλη!

SKINOS LIMITED EDITION 2015: Το μαγικό ταξίδι της μαστίχας αποτυπωμένο πάνω σε μία φιάλη!

From Greece → to the world

Ο Skinos Mastiha Spirit είναι το ποτό που φιλοξενεί τη Μεσόγειο στην καρδιά του. Γλυκιά και αρωματική, η μαστίχα λατρεύεται τόσο για τη χαρακτηριστική της γεύση όσο και για τις θεραπευτικές της ιδιότητες. Σήμερα η γεύση και το όνομα Skinos έχουν ταξιδέψει με αφετηρία την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο. Για να γιορτάσει την επιτυχία αυτή, ο Skinos δημιούργησε τη φιάλη Limited Edition 2015.

Το σχέδιο πάνω στη φιάλη είναι εμπνευσμένο από την παραδοσιακή τεχνική του «ξυστού» που προέρχεται από το Πυργί, το ιστορικό μαστιχοχώρι της Χίου και αποτελεί φόρο τιμής στην τεχνική αυτή.

Skinos Ltd Edition 2015 mood 1 56a4f
Skinos Ltd Edition 2015 mood 3 f4217

Τα σύμβολα και στοιχεία που είναι "ξυστά" πάνω στη φιάλη Skinos Limited Edition αντικατοπτρίζουν το μαγικό ταξίδι που έχει κάνει ο Skinos από τη γέννησή του μέχρι σήμερα. Τις διεθνείς διακρίσεις, τους διαγωνισμούς, τα Μεσογειακά cocktail, τη θάλασσα, τη μαστίχα, την Ελλάδα.

Οι φιάλες Skinos Limited Edition 2015 πωλούνται από τον Ιούνιο σε όλη την Ελλάδα σε υπεραγορές και κάβες, καθώς και στα καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών (Duty Free) δίνοντας τη δυνατότητα έτσι σε όλους όσους αναχωρούν μετά τις διακοπές τους να πάρουν ένα όμορφο και γευστικό κομμάτι Ελλάδας μαζί τους