To Imabari Seaside Lounge Bar & Resto στην Κέρκυρα, είναι ο παράδεισος που αναζητούσατε

To Imabari Seaside Lounge Bar & Resto στην Κέρκυρα, είναι ο παράδεισος που αναζητούσατε

Στην καρδιά του νησιού, ένας μαγικός χώρος που συνδυάζει φαγητό, ποτό και θάλασσα

Την Κέρκυρα την είχα πάντα στο μυαλό μου σαν ένα πολύβοο μεγάλο αρχοντικό νησί που θα χρειαζόμουνα αρκετές μέρες να την γευτώ, να βυθιστώ στον μαγικό κόσμο της πολυσυλλεκτικότητας των πολιτισμών που έχουν αφήσει οι διάφοροι κατακτητές της, να μάθω, να την ζήσω. Χαίρομαι που διαψεύστηκα.

02 Imabari   place day 8 eb0da

"Το πρωί το σκηνικό είναι απλό.. μία βουτιά στην θάλασσα – άλλωστε είναι το μόνο σημείο που μπορείς να κάνεις μπάνιο στην πόλη - ξαπλώστρες, καναπέδες με μεγάλες μαξιλάρες, σπιτική λεμονάδα, καφές & ένα απολαυστικό Κερκυραϊκό πρωινό με τοπικά προϊόντα όπως τζαλέτια, ζυμωτό ψωμί με προζύμι, μέλι Ερείκουσας, αυγό, μαρμελάδα, γιαούρτι."

Imabari    Αψ- Imabari 8 9364b

"Το μεσημέρι μεταφερόμαστε στο ακριβώς πάνω διάζωμα όπου το τραπέζι για το ουζάκι έχει στηθεί! Εκεί παραγγείλαμε την ποικιλία Imabari, χταποδάκι, ψητή πατάτα με μους ρέγγας, σαλάτες με φρέσκα εποχιακά λαχανικά. Μέσα στην ποικιλία ανακαλύψαμε 3 παραδοσιακές κερκυραϊκές συνταγές: μπουρδέτο, τσιγαρέλι και σαβόρο συνοδευόμενες από μύδια αχνιστά, σαρδέλα μαρινατη με φάβα αλλά και ταραμοσαλάτα. Όλα με την επιμέλεια του chef Αριστοτέλη Μέγκουλα."

Σε ένα σημείο της Κέρκυρας μέσα στην πόλη, στο Φαληράκι ανακάλυψα το Imabari Seaside Lounge Bar & Resto. Ένα σημείο που συνδυάζει μέσα από την εικόνα του το παλιό με το νέο, μέσα από τις γεύσεις του συμπυκνώνει όλες τις κουλτούρες και από τους οικοδεσπότες του την γνήσια Κερκυραϊκή φιλοξενία. Ένας πολυσυλλεκτικός χώρος όπως άλλωστε είναι και το ίδιο το νησί με θέα το Παλιό Φρούριο.

Imabari Resto  Bar   Photo 4 74121

"Οι ξαπλώστρες μαζεύτηκαν και ο μώλος μετατράπηκε σε ένα ρομαντικό σημείο για δείπνο με επιδαπέδια κεριά & θέα το φωτισμένο Παλιό Φρούριο. Εκεί νέες προκλήσεις μας περίμεναν. Σφυρίδα μπιάνκο, σουβλάκι τόνου, παστιτσάδο στην θαλασσινή του διάσταση.. όλα κερκυραϊκές συνταγές δοσμένες με έναν άλλο τρόπο που μας δημιούργησαν την πρώτη μας καλοκαιρινή ανάμνηση."

Imabari   signature cocktail   Break the rules 30615

"Το απόγευμα αφού κολυμπήσαμε στα μαγικά νερά του Ιονίου την ώρα του ηλιοβασιλέματος, ένα Imabari signature cocktail ήρθε να συμπληρώσει το πάζλ. Οι συνταγές του Αλέξανδρου Γκικόπουλου μυστικές και προσαρμοσμένες στην φιλοσοφία του μαγαζιού."


Τα λέμε ξανά σύντομα στην Κέρκυρα, στο αγαπημένο μας σημείο συνάντησης... το Imabari Seaside lounge Bar & Resto.

Imabari Seaside Lounge Bar & Resto
Φαληράκι, Κέρκυρα
Τηλέφωνο: 2661 100340