Τα γιαούρτια Κρι Κρι έρχονται για να «δροσίσουν» το καλοκαίρι μας

Τα γιαούρτια Κρι Κρι έρχονται για να «δροσίσουν» το καλοκαίρι μας

Το πιο υγιεινό, γευστικό και χορταστικό σνακ από 100% ελληνικό γάλα ημέρας

Το καλοκαίρι είναι αναμφισβήτητα η ωραιότερη εποχή του χρόνου. Θερινά σινεμά, βόλτες στην πόλη, σαββατοκύριακα στην εξοχή και ένα επιπλέον κίνητρο για να προσέχουμε τη διατροφή μας: ήρθε η ώρα να βγούμε στην παραλία! Ευτυχώς υπάρχουν τα γιαούρτια Κρι Κρι, από 100% ελληνικό γάλα ημέρας, που μπορούν να μας προσφέρουν απολαυστικά, δροσιστικά και κυρίως υγιεινά γεύματα, για όλη τη διάρκεια της ημέρας. Πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, πρωτεΐνες και βιταμίνες, τα γιαούρτια Κρι Κρι αποτελούν τον κατάλληλο σύμμαχο για μια υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή.

Και καθώς το καλοκαίρι χαρακτηρίζεται, εκτός από τον ήλιο και τη θάλασσα, και από ελαφριές και βελούδινες γεύσεις, η Κρι Κρι, μας προσφέρει μοναδικές γεύσεις, από το κλασικό στραγγιστό γιαούρτι, μέχρι το αγελάδος αλλά και το γιαούρτι με φρούτα! Εξάλλου, όλοι συμφωνούν, ότι τα γιαούρτια Κρι Κρι, είναι το ιδανικό σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας.

Δείτε παρακάτω κάποιες προτάσεις που έχουμε για εσάς:

1. Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα πλούσιο πρωινό: Με τη ζέστη και την ενέργεια που καταναλώνουμε το καλοκαίρι, ένα δυναμωτικό πρωινό το χρειαζόμαστε τώρα περισσότερο από ποτέ! Είναι γνωστό άλλωστε πως πρόκειται για το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, καθώς μπορεί να δώσει ώθηση στο μεταβολισμό μας και να αποτελέσει τη βάση για να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της καθημερινότητάς μας.

2. Απολαύστε τα καλοκαιρινά φρούτα: Προσθέστε στην καθημερινή διατροφή σας φρούτα, ώστε να λαμβάνετε τα θρεπτικά συστατικά και τις βιταμίνες τους, κρατώντας τον οργανισμό σας ενυδατωμένο. Ροδάκινα, βερίκοκα, πεπόνια, σύκα, είναι λίγες μόνο από τις δροσιστικές επιλογές της εποχής, που όλοι μας απολαμβάνουμε!

3. Δοκιμάστε να πάρετε στην παραλία υγιεινά σνακ: Ο ήλιος και η θάλασσα ανοίγουν την όρεξη. Η καλύτερη επιλογή για όσους προσέχουν τη διατροφή τους αλλά και για... οικονομία είναι να ετοιμάζετε τα δικά σας υγιεινά σνακ για να πάρετε μαζί σας στην παραλία.
Αναζητήστε στο πιο κοντινό σουπερ μάρκετ τις αγαπημένες σας γεύσεις αλλά και το στραγγιστό γιαούρτι Κρι Κρι 2%, που παρασκευάζεται από 100% ελληνικό γάλα ημέρας, στη νέα οικονομική συσκευασία 1 κιλού και δημιουργήστε τα πιο νόστιμα γεύματα για όλη τη διάρκεια της ημέρας!