Οι νέοι φούρνοι της Neff κάνουν θαύματα και μάλιστα... εφτά!

Οι νέοι φούρνοι της Neff κάνουν θαύματα και μάλιστα... εφτά!

Eντυπωσιαστήκαμε με τις απίστευτες δυνατότητές τους, μαγειρεύοντας παρέα με τον Βαγγέλη Δρίσκα

Από το 1877 η Neff πρωτοπορεί στη σύγχρονη κουζίνα με μοναδικό κίνητρο το πάθος για το μαγείρεμα. Τα τελευταία 138 χρόνια έχει εφεύρει, σχεδιάσει, βελτιώσει και κατασκευάσει οικιακές συσκευές με καινοτομίες που άλλαξαν τις συνήθειες στην κουζίνα και χαρακτηριστικά που συνεχίζουν διαρκώς να εξελίσσονται.

neff-logo 80821


Το 2015 παρουσιάστηκε στην ελληνική αγορά η νέα σειρά φούρνων Neff, η οποία έθεσε για μία ακόμα φορά νέα πρότυπα στον εντοιχισμό. Ο πυρολυτικός καθαρισμός είναι πλέον διαθέσιμος και στα μοντέλα SLIDE&HIDE. Το CIRCO THERM βελτιώνει τη ροή του αέρα και προσφέρει την ικανότητα να μαγειρέψουμε ένα γεύμα τριών πιάτων ταυτόχρονα χωρίς να μπερδεύονται οι μυρωδιές. Το highlight της νέας σειράς είναι το FULL STEAM που συνδυάζει την πλήρη λειτουργία του ατμομάγειρα με έναν συμβατικό φούρνο.

neff-7Miracles-logo 8b558

Η νέα σειρά διαθέτει 7 μοναδικά χαρακτηριστικά, τα οποία η εταιρεία ονόμασε «θαύματα» και πάνω σε αυτά στηρίχθηκε η καμπάνια «Τα 7 Θαύματα της NEFF». Η επιτυχημένη αυτή καμπάνια συνοδεύτηκε από μεγάλο διαγωνισμό που μοίρασε στους νικητές νέους φούρνους και πέτρες ψησίματος, ενώ 10 από αυτούς μαγείρεψαν, δοκίμασαν νέες γεύσεις και έζησαν τα «7 Θαύματα» μέσα από μία μοναδική εμπειρία μαγειρικής με το σεφ Βαγγέλη Δρίσκα που πραγματοποιήθηκε στις 15 Ιουλίου 2015, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Κηφισιά.

DSC02237 72672
 F2B0635 a614c


Δείτε το βίντεο από την εκδήλωση εδώ

Παρακάτω, σας παραθέτουμε τα 7 Θαύματα – χαρακτηριστικά της νέας σειράς φούρνων της NEFF για να τα γνωρίσετε αναλυτικότερα.



Τέλειο μαγείρεμα με τη δύναμη του ατμού.
FULL STEAM


Φούρνος ή ατμομάγειρας; Τι θα λέγατε για μία συσκευή που σας προσφέρει και τα δύο; Ο νέος φούρνος FULL STEAM της Neff
συνδυάζει τις λειτουργίες ενός φούρνου με τις λειτουργίες ενός ατμομάγειρα σε μία μόνο συσκευή. Για το ψήσιμο, το μαγείρεμα στον ατμό και με τη συνδυαστική λειτουργία, ακόμα και για το ψήσιμο στον ατμό. 38 πλήρως αυτόματα προγράμματα φροντίζουν για την τέλεια προετοιμασία όλων των φαγητών σας – από ορεκτικά και κυρίως πιάτα - μέχρι επιδόρπια. Αυτό κάνει το φούρνο FULL STEAM ένα από τα πολλά highlights της νέας σειράς φούρνων Neff. Ένας φούρνος που ικανοποιεί κάθε ανάγκη και επιθυμία σας.


Video: https://youtu.be/DiAe10oO0Z0?list=PLX5ry5fiQBc7rBOa5gljvA-w1SJDLHrUl

Ταυτόχρονο ψήσιμο σε πολλά επίπεδα.
CIRCO THERM®


Ταυτόχρονη προετοιμασία ολόκληρων μενού; Κανένα πρόβλημα με το CIRCO THERM ®. Κατά το ψήσιμο και το μαγείρεμα δεν
αναμειγνύονται οι μυρωδιές μεταξύ των επιμέρους επιπέδων του φούρνου. Χάρη τη νέα τεχνολογία μοτέρ EfficientDrive®, το φαγητό έχει τη γεύση και το άρωμα που πρέπει. Έτσι, η προετοιμασία αποκτά μια εντελώς νέα διάσταση: ψήσιμο και μαγείρεμα σε τέσσερα επίπεδα ταυτόχρονα. Ο πρωτοποριακός ανεμιστήρας υψηλής απόδοσης με τεχνολογία μοτέρ EfficientDrive® κατευθύνει στοχευμένα τη θερμότητα γύρω από το φαγητό που ψήνεται σε κάθε επίπεδο του φούρνου. Έτσι, δεν προκύπτουν απώλειες θερμότητας ακόμα και κατά το άνοιγμα της πόρτας του φούρνου.

Video: https://youtu.be/OhZ2nRi1-ec?list=PLX5ry5fiQBc7rBOa5gljvA-w1SJDLHrUl

Τα συστήματα πλήρους εξαγωγής για ταψιά.
COMFORT FLEX


Τραβάτε προς τα έξω, βγάζετε το φαγητό και σερβίρετε – πιο εύκολα δεν γίνεται χάρη στο νέο σύστημα εξαγωγής COMFORT FLEX. Όπως και στα συμβατικά συστήματα πλήρους εξαγωγής, τα ταψιά τραβιούνται εντελώς προς τα έξω. Επιπλέον, για πρώτη φορά, οι ράβδοι του συστήματος εξαγωγής δεν εμποδίζουν και ο χρήστης μπορεί να πιάνει το ταψί από το πλάι, σαν δίσκο. Αυτό σημαίνει: περισσότερη ασφάλεια κατά τον έλεγχο του φαγητού, ακόμα και όταν το ταψί είναι βαρύ.


Video: https://youtu.be/z3LXVQgovsc?list=PLX5ry5fiQBc7rBOa5gljvA-w1SJDLHrUl

Η πτυσσόμενη πόρτα φούρνου.
SLIDE & HIDE®


Το εξαιρετικά δημοφιλές χαρακτηριστικό εξοπλισμού SLIDE & HID E®, για πρώτη φορά διατίθεται στους περισσότερους νέους εντοιχιζόμενους φούρνους της Neff, και μάλιστα σε συνδυασμό με το πρόγραμμα αυτοκαθαρισμού με πυρόλυση.


SLIDE®
Κατά το άνοιγμα και το κλείσιμο της πόρτας του φούρνου, η λαβή περιστρέφεται μαζί με το χέρι του χρήστη, χωρίς να γλιστράει.

HIDE®
Μετά το άνοιγμα του φούρνου, η πτυσσόμενη πόρτα βυθίζεται εντελώς κάτω από το θάλαμο του φούρνου διευκολύνοντας τη χρήση.


Video: https://youtu.be/PwH2gxJiwIo?list=PLX5ry5fiQBc7rBOa5gljvA-w1SJDLHrUl

Το έξυπνο σύστημα ενίσχυσης ατμού.
VARIO STEAM®


Εύκολο μαγείρεμα με το Vario Steam®: Κατά το ψήσιμο, το μαγείρεμα και το ζέσταμα, τα επίπεδα υγρασίας ρυθμίζονται ιδανικά μέσω της παροχής ατμού σε τρεις βαθμίδες έντασης. Η ισχύς ελέγχεται εξατομικευμένα ή επιλέγεται άνετα από 18 προκαθορισμένα προγράμματα. Για πιο έντονη γεύση και ιδιαίτερα απολαυστική εμφάνιση.


Video: https://youtu.be/VBnPrX2eBac

Ο έντονος φωτισμός του θαλάμου ψησίματος.
NEFF LIGHT®


Το μοναδικό σύστημα κατεύθυνσης του φωτός με λαμπτήρες νέας τεχνολογίας LED φροντίζει έτσι ώστε ο χρήστης να έχει τον απόλυτο έλεγχο του φαγητού που ψήνεται. Και μάλιστα έως και σε τέσσερα επίπεδα ταυτόχρονα. Με τους λαμπτήρες LED φωτίζεται ακόμα και η παραμικρή γωνία του εσωτερικού του φούρνου. Επιπλέον, μια νέα δυνατότητα: για πρώτη φορά το πρωτοποριακό σύστημα φωτισμού διατίθεται σε συνδυασμό με πυρόλυση. Για απρόσκοπτη, τέλεια ορατότητα στο θάλαμο ψησίματος.


Video: https://youtu.be/hiAlIrdcSOU

Η οθόνη πλοήγησης έξυπνου χειρισμού.
FULL TOUCH CONTROL DISPLAY


Μια νέα δυνατότητα: για πρώτη φορά ο χειρισμός του φούρνου γίνεται από μια έγχρωμη TFT οθόνη υψηλής ανάλυσης. Το πρωτοποριακό σύστημα ελέγχου FullTouch φέρνει την επανάσταση στο χειρισμό της νέας γενιάς φούρνων της Neff. Αρκεί ένα απαλό άγγιγμα στη λεία επιφάνεια χειρισμού για εύκολη πλοήγηση και γρήγορο, ακριβή χειρισμό του φούρνου. Οι ενδείξεις είναι εξαιρετικά ευανάγνωστες και το μενού της συσκευής εύκολο στη χρήση.


Video: https://youtu.be/q5U0p0_nMFU