Ρουτίνα; Το Tranquini®, το πρώτο φυσικό χαλαρωτικό ποτό, ήρθε να «τη σπάσει»

Ρουτίνα; Το Tranquini®, το πρώτο φυσικό χαλαρωτικό ποτό, ήρθε να «τη σπάσει»

Αχ, αυτή η ρουτίνα!

Ξυπνάς, τρέχεις να προλάβεις να ετοιμαστείς, να φύγεις, να πας τα παιδιά σχολείο, να βρεις να παρκάρεις και να φτάσεις στη δουλειά στην ώρα σου. Ουφφ.. πέρασε πάλι η ώρα, σχολάς, γυρνάς και εκεί που όλες οι εκκρεμότητες έχουν σχεδόν τελειώσει, δεν βρίσκεις αυτό που θα σε χαλαρώσει χωρίς να χάσεις και τα τελευταία αποθέματα ενέργειας. Τα πράγματα είναι απλά. Ένα νέο φυσικό χαλαρωτικό ποτό ήρθε να ταράξει τα νερά της καθημερινότητας μας.


Το Tranquini® (προφέρεται: Τρανκουίνι) είναι εδώ και αποτελεί το πρώτο απόλυτο χαλαρωτικό πότο #PositivelyRelaxed. Με μερικές γουλιές δροσερής απόλαυσης υπόσχεται να σε ταξιδέψει και να σε χαλαρώσει. Εμπνευσμένο από τη φύση, με τα έντονα αρώματα και τα μοναδικά ευεργετικά συστατικά, το Tranquini® υπόσχεται να φέρει πίσω το χρώμα και τη θετική αύρα παραγκωνίζοντας τη ρουτίνα της καθημερινότητας.


Τα συστατικά του φυσικά και ευεργετικά. Περιέχει φυσικό ανθρακούχο νερό από τις Αυστριακές Άλπεις, εκχυλίσματα από διαλεγμένα βότανα, όπως το πράσινο τσάι, το χαμομήλι, το μελισσόχορτο και η λεβάντα, καθώς και χυμούς βατόμουρου και καρότου που του χαρίζουν το εντυπωσιακό ρουμπινί χρώμα του. Το Tranquini® αποτελεί μια νέα δροσερή και απολαυστική επιλογή, και την ιδανική παρέα για χαλάρωση και συγκέντρωση, χωρίς να επιβαρύνει τον οργανισμό με άχρηστες θερμίδες, καθώς περιέχει φρουκτόζη αντί ζάχαρης και έχει μόνο 27kcal ανά 100ml.


Μερικές δραστηριότητες που μπορείτε να συνδυάσετε μaζί με ένα ποτήρι Tranquini® και να σπάσετε τα δεσμά τα «φυλακής» που λέγεται ρουτίνα, είναι:


- Γυμναστική στο σπίτι. Εύκολες ασκήσεις στατικού χαρακτήρα μπορείτε να βρείτε στο youtube μέσω έμπειρων fitness instructors. Υπάρχει επιλογή ώρας που έχουμε διάθεση να γυμναστούμε ανά μέρα, από δεκάλεπτες εύκολες ασκήσεις, μέχρι μισάωρα έντονης αερόβιας άσκησης. Tip: Με λίγη γυμναστική κάθε μέρα σίγουρα θα φτιάξει η διάθεσή σας και θα απομακρυνθείτε από τις αρνητικές σκέψεις και την καθημερινή ρουτίνα. Μετά από κάθε άσκηση, τι καλύτερο, χαλαρώστε φυσικά με το πρώτο χαλαρωτικό ποτό. Με ένα δροσερό Tranquini®!


- Σχεδιάστε μια βραδιά με φίλους. Η παρέα σας, μία καλή ταινία ή ένα επιτραπέζιο παιχνίδι, ένα δροσερό Tranquini® και η καλή σας διάθεση είναι το μόνο που χρειάζεστε για ένα αξέχαστο βράδυ με τους φίλους σας. Tip: Για να ξεκινήσει ευχάριστα η βραδιά σας, χαλαρώστε με την παρέα σας δοκιμάζοντας ένα δροσερό Tranquini® που χάρη στα ευεργετικά συστατικά του και το έντονο ρουμπινί χρώμα θα κάνει τη βραδιά σας μοναδικά ξεχωριστή!


- Επιλέξτε να διαβάσετε ένα βιβλίο. Αντί να χαζεύετε τα ίδια και τα ίδια στην τηλεόραση, που δεν σας γεμίζουν ή ακόμα και δεν σας αρέσουν, μια εξαιρετική επιλογή είναι να διαβάσετε ένα βιβλίο του γούστου σας και να περάσετε το απόγευμα σας παρέα με νέους φανταστικούς ήρωες. Τη διαφορά θα την κάνει η φαντασία σας, προσφέροντάς σας ευφορία. Συντροφιά με ένα βιβλίο συνδυάστε κι ένα απολαυστικό Tranquini® που σίγουρα θα απογειώσει το απόγευμά σας και θα σας χαλαρώσει. Tip: Πριν αγοράσετε κάποιο βιβλίο, σιγουρευτείτε ότι είναι κάτι που θα σας αρέσει διαβάζοντας κριτικές που εμπιστεύεστε, ή/και σχόλια φίλων που σας ξέρουν.


- Πάμε Θέατρο ή Σινεμά; Πόσες φορές είδατε τη διαφήμιση μιας παράστασης που θέλετε να πάτε αλλά όλο το αναβάλλατε; Ή το τρέιλερ μιας ταινίας που δεν θα χάνατε με τίποτα; Μυηθείτε στην εμπειρία της 7ης τέχνης και φέρτε ξανά στη ζωή σας το θέατρο και τον κινηματογράφο. Μόνοι ή με φίλους, μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε μια παράσταση που θέλετε από κοντά ή την ταινία που ενδέχεται και να σας καθηλώσει! Tip: Η τέχνη προσφέρει τροφή στη φαντασία, δυναμώνει το πνεύμα και βοηθά στο να ξεφεύγουμε από την καθημερινότητα. Συνδυάστε κάθε μορφή τέχνης με το νέο φυσικό ανθρακούχο ποτό Tranquini® και ταξιδέψτε παρέα σε νέους κόσμους.