Ciro Cerbo, ο Chef με τα θεϊκά πιάτα που πρέπει να δοκιμάσετε!

Ciro Cerbo, ο Chef με τα θεϊκά πιάτα που πρέπει να δοκιμάσετε!

Είναι από τους πιο χαρισματικούς και ταλαντούχους chef. Και η απόδειξη πως τίποτα τελικά δεν είναι τυχαίο, γιατί πραγματικά λατρεύει αυτό που κάνει.

Ο Ciro Cerbo, ήρθε στην εφηβεία του στην Ελλάδα από τη Νάπολη και όχι μόνο έμεινε αλλά δημιούργησε εδώ τα καλύτερα ιταλικά πιάτα που απολαμβάνουν οι φανατικοί πελάτες του στα μαγαζιά που έστησε ή συνεργάζεται. Άμα φας δημιούργημά του σίγουρα θα ξαναπάς και θα ξαναφάς γιατί οι γεύσεις του είναι πραγματικά μοναδικές.


«Εμείς στην Ιταλία, κυρίως στη Νότια Ιταλία έχουμε μια παράδοση» μας είπε στη συνάντηση που είχαμε στο μαγαζί Cibo Matto, το πρώην Da lu, στο Κεφαλάρι. Ένα μαγαζί με την υπογραφή του φυσικά, όπως και στο Da Lu, σε όλο το μενού και με πιάτα που ξετρελαίνουν. «Κάθε Κυριακή μαγειρεύουν οι μπαμπάδες και οι άντρες του σπιτιού για όλη την οικογένεια. Κι αυτό με ξετρέλαινε από μικρό παιδί. Σηκωνόμουν με ανυπομονησία και ρουφούσα τις μυρωδιές από την κουζίνα. Δεν έβλεπα την ώρα να έρθει η Κυριακή να βοηθήσω τον πατέρα μου στην προετοιμασία του φαγητού. Κι εκεί συνειδητοποίησα πως τη μαγειρική αν δεν την αγαπάς δεν μπορείς ποτέ να την κάνεις σωστά».

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr