Gourmet Σούπα Τομάτας

Gourmet Σούπα Τομάτας

Ένα γρήγορο και γευστικό σνακ για όλες τις ώρες!

Η HERBALIFE NUTRITION είναι μία παγκόσμια εταιρεία διατροφής, με έτος ίδρυσης το 1980 στο Λος Άντζελες στην Καλιφόρνια, με προϊόντα που υποστηρίζουν έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής και στόχο να αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων.

Σήμερα η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 7.800 υπαλλήλους παγκοσμίως και οι μετοχές της βρίσκονται στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (NYSE: HLF) με καθαρές πωλήσεις ύψους $5 δισεκατομμυρίων, το 2014.

Η HERBALIFE NUTRITION προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα τα οποία συνδυάζουν το μέγιστο της επιστήμης και της φύσης στοχεύοντας σε έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής. Τα προϊόντα της HERBALIFE NUTRITION χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: στα προϊόντα της εσωτερικής διατροφής, για διαχείριση και έλεγχο βάρους, ενέργειας, fitness και στα προϊόντα της εξωτερικής διατροφής, προσωπικής περιποίησης με τη σειρά HERBALIFE SKIN και τη σειρά Herbal Aloe.

Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά μέσω των Ανεξάρτητων Συνεργατών της Herbalife σε περισσότερες από 90 χώρες.

www.herbalife.com & www.iamherbalife.com

H HERBALIFE NUTRITION έχει αναπτύξει μία πικάντικη, θρεπτική σούπα για ένα καθημερινό υγιεινό ιδανικό σνακ για την στιγμή που πεινάτε, μεταξύ των γευμάτων. Η Gourmet Σούπα Τομάτας της HERBALIFE NUTRITION είναι ένα γευστικό και υγιεινό σνακ αρωματισμένο με μεσογειακά βότανα που σας προσφέρει 8 φορές περισσότερη πρωτεΐνη από την πρωτεΐνη μίας κανονικής τοματόσουπας*. Απολαύστε ένα θρεπτικό σνακ, ζεστό ή κρύο, πριν το γεύμα ή το δείπνο σας και επιτύχετε τους στόχους σας για καλή υγεία και αποτελεσματικό έλεγχο βάρους.

tomato 18112015 5f5dd

* Η σύνθεση των τροφίμων, Οργανισμός Πρότυπων Τροφίμων και Ινστιτούτο Έρευνας Τροφίμων στο Ηνωμένο Βασίλειο, 2006

Μία μερίδα Gourmet Σούπα Τομάτας ως θρεπτικό σνακ που έχει παρασκευαστεί με νερό (περίπου 104 θερμίδες ανά μερίδα):
• Σας παρέχει 7g πρωτεΐνης που υποστηρίζουν τη δημιουργία άπαχης μυϊκής μάζας.
• Είναι πλούσια σε περιεκτικότητα εδώδιμων ινών με 32g ανά μερίδα.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Μπορείτε να απολαύσετε την Gourmet Σούπα Τομάτας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Αναμείξτε 2 κουταλιές της σούπας (32 g) με 200 ml ζεστού ή κρύου νερού. Όταν χρησιμοποιείτε το κουτάλι - δοσομετρητή της Herbalife, τότε αναμείξτε 2 κουταλιές από το μεγάλο κουτάλι και 2 κουταλιές από το μικρό. Απολαύστε το προϊόν αυτό ως μέρος μίας ισορροπημένης και ποικίλης διατροφής, σε συνδυασμό με έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ /ΤΙΜΗ:

Συσκευασία 672gr /Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής: 47€
Μερίδες ανά συσκευασία: 21

Ισορροπημένη Διατροφή


Η σωστή, ισορροπημένη διατροφή παρέχει τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε κάθε ημέρα για να τροφοδοτήσετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες και να διατηρήσετε μια ζωή καλής υγείας και να αποκτήσετε καλύτερη φόρμα. Η σωστή διατροφή είναι η ισορροπημένη διατροφή. Δεσμευτείτε σε αυτές τις απλές οδηγίες διατροφής:

1. Υγιεινό Πρόγευμα: Ξεκινήστε την ημέρα σας σωστά! Το πρωινό είναι σημαντικό, διότι θέτει σε λειτουργία το μεταβολισμό σας και σας παρέχει την ενέργεια που μπορεί να χρειάζεστε όλη μέρα.

2. Μικρά και συχνά γεύματα: Μειωμένες μερίδες ανά γεύμα και τακτικά γεύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας, θρεπτικά σνακ, φρούτα, λαχανικά και μικρές μερίδες πρωτεΐνης - όπως ξηροί καρποί, γιαούρτι ή τυρί με χαμηλά λιπαρά το μεσημέρι ή/και το απόγευμα - θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε την υπερκατανάλωση τροφής στο μεσημεριανό γεύμα ή στο δείπνο.

3. Τακτική Ενυδάτωση: Πρέπει να διασφαλίσετε την τακτική πρόσληψη υγρών για τη σωστή ενυδάτωση.

4. Απαραίτητα θρεπτικά συστατικά:Ο οργανισμός σας χρειάζεται θρεπτικά συστατικά για να λειτουργήσει σωστά. Όταν λάβει τη σωστή ποσότητα των θρεπτικών συστατικών τότε μπορεί να σας υποστηρίξει καλύτερα σε όλες σας τις ανάγκες. Οι θρεπτικές ουσίες που είναι γνωστό ότι είναι ουσιαστικής σημασίας για τον άνθρωπο είναι οι πρωτεΐνες, οι υδατάνθρακες, τα 'καλά' λιπαρά και τα έλαια, τα ανόργανα άλατα, οι βιταμίνες και το νερό.

5. Βιταμίνες & Μέταλλα

Πρόκειται για ένα σημαντικό μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής που απαιτείται για την υποστήριξη της υγιής λειτουργίας του οργανισμού και του μεταβολισμού σας.

Δοκιμάστε σήμερα τα προϊόντα της HERBALIFE NUTRITION
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα προς αγορά μέσω του Δικτύου των Ανεξάρτητων Συνεργατών
της Herbalife μέσω του www.herbalife.gr .