Μύρισε Χριστούγεννα… στα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης!

Μύρισε Χριστούγεννα… στα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης!

Βγήκαμε βόλτα στα μαγαζιά, να ρίξουμε μια ματιά στις βιτρίνες ενόψει των εορτών, αλλά μόλις περάσαμε έξω από το Ζαχαροπλαστείο Κωνσταντινίδης τα πλάνα μας άλλαξαν! Μυρωδιές και λιχουδιές πλημμύρισαν τις αισθήσεις μας και το shopping therapy πήγε... περίπατο!

Με εορταστική διάθεση, ζεστασιά και φιλοξενία, τα καταστήματα των ζαχαροπλαστείων Κωνσταντινίδης περιμένουν κι εσάς, να γευτείτε τις γλυκές προτάσεις που έχουν ετοιμάσει ειδικά για τις ημέρες των Χριστουγέννων!

Καθόλη τη διάρκεια των εορτών, τα ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης θα σας ταξιδέψουν γαστριμαργικά στις γευστικές διαδρομές της Μικρά Ασίας, με τα πλούσια αρώματα και τις παραδοσιακές γιορτινές συνταγές που αποτελούν για 4η γενιά συνώνυμο της υψηλής ζαχαροπλαστικής, κερδίζοντας και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο!

diples 00cbd

Και, η αλήθεια είναι, πως μπορείτε εδώ να προμηθευτείτε δώρα όλο... γλύκα! Μοναδικής αισθητικής συλλεκτικές χριστουγεννιάτικες συσκευασίες γεμάτες με μυρωδάτα μελομακάρονα και τραγανούς κουραμπιέδες φτιαγμένους με φρέσκο βούτυρο, καθώς και η βασιλόπιτα με επικάλυψη λευκής σοκολάτας, σοκολάτας υγείας ή άχνη ζάχαρη, θα ενθουσιάσουν εσάς και τους αγαπημένους σας!

ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ c0c35
ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ 8904d

Επισκεφθείτε κι εσείς τα ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης, ενώ αν μένετε στα Νότια Προάστια σας περιμένει ένα νέο κατάστημα, στη Λεωφόρο Ποσειδώνος 67, όπου τα ανοιχτά παρασκευαστήρια και οι έμπειροι ζαχαροπλάστες, θα σας χαρίσουν μια απολαυστική εμπειρία γεύσεων με ιστορία από το 1920 και θα σας ευχηθούν «Γλυκές Γιορτές!» υπό τους ήχους χριστουγεννιάτικων μελωδιών που θα ικανοποιήσουν και τις πέντε αισθήσεις σας!

milfeig kormos a7563

Καλές γιορτές!