Τη νέα χρονιά ζήσε κάτι διαφορετικό, μία αξεπέραστη εμπειρία!

Τη νέα χρονιά ζήσε κάτι διαφορετικό, μία αξεπέραστη εμπειρία!

2016 προ των πυλών και όλες ζητάμε το αυτονόητο: Νέες αξεπέραστες εμπειρίες! Αν το 2015 δεν μας έφερε όσα θέλαμε ή αν είναι στη φιλοσοφία μας να αναζητούμε κάθε φορά όλο και κάτι νέο να μας συνταράξει, ο καινούργιος χρόνος είναι πολλά υποσχόμενος!

Ψάχνετε κι εσείς ορισμένες φορές τον τρόπο να αποδράσετε από την καθημερινότητα, να ξεφύγετε από τα τετριμμένα και να ζήσετε κάτι διαφορετικό; Να μπείτε στο αμάξι και να φύγετε μακριά, να περπατήσετε τόσο, ώστε να σας σταματήσει μόνο η κούραση; Αυτό σημαίνει πως θέλετε να ζήσετε κάτι νέο, μια νέα εμπειρία που θα σας συγκινήσει και θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες. Κάποια από τα «θέλω» σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, να συμβούν και να τα βιώσετε, όποτε το θελήσετε!

Υπάρχουν και κάποιες περιπτώσεις, όμως, που θα θέλατε να κάνετε κάτι, αλλά είναι κάπως... απίθανο. Ένα όνειρο που θα θέλατε να ξυπνήσετε και να είναι πραγματικότητα... Όπως το να πετάξετε ψηλά, να βρεθείτε ξαφνικά στο εξωτερικό μόνο και μόνο για να διασκεδάσετε ή να βρεθείτε κάπου, όπου υπό άλλες συνθήκες δεν θα γινόταν με τίποτα... Τι λείπει για να το πετύχετε; Ένας πυροτεχνουργός, μια clubber ή ένας barman, τότε, ναι, ίσως τα πράγματα να ήταν πιο εύκολα! Διότι στον κόσμο του Perrier το απίθανο έχει μια ασυνήθιστη σημασία και αυτό γιατί: Απίθανο δεν σημαίνει ακατόρθωτο. Σημαίνει απίστευτο!

Πάρτε μέρος στο Extraordinaire game και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε μια extraordinaire εμπειρία! Πώς; Είναι πολύ απλό: Θα ψηφίσετε έναν από τους τρεις χαρακτήρες, τον πυροτεχνουργό, την clubber ή τον barman και αυτόματα θα διεκδικήσετε το extraordinaire δώρο: Μια βόλτα με αερόστατο στην Καππαδοκία, μια clubbing εμπειρία σε ένα από τα πιο διάσημα clubs της Ευρώπης ή μία cocktail εμπειρία, πίσω από την μπάρα, σε hot spot της Αθήνας! Μπείτε εδώ και διεκδικήστε το δικό σας δώρο!