Καφέδες Limited Edition με… «καρδιά»!

Καφέδες Limited Edition με… «καρδιά»!

Πόσους καφέδες πίνεις την ημέρα; Έχουμε εξαιρετικά νέα για εσένα! Ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις δύο νέους, εξαιρετικούς, καφέδες και να... κολλήσεις! Και η σημαντική πληροφορία: Επειδή ξέρουμε πως ως «βασίλισσα» θέλεις να ξεχωρίζεις, αυτοί οι δύο καφέδες είναι Limited Edition!


Κάθε χρόνο, οι ειδικοί καφέ της Nespresso αναζητούν καφέδες Limited Edition που θα ενθουσιάσουν τους connoisseurs του espresso σε όλο τον κόσμο. Για την τελευταία της επιλογή, η Nespresso στράφηκε στις μοναδικές κοινότητες καλλιέργειας καφέ που βρίσκονται στη Λίμνη Kivu στη Ρουάντα και στην περιοχή Chiapas στο Μεξικό, με στόχο να δημιουργήσει δύο εξαιρετικούς καφέδες Limited Edition, που ευδοκιμούν σε πολύ διαφορετικές κοινότητες, αλλά έχουν ως κοινό παρονομαστή την αφοσίωση και την εμπειρογνωμοσύνη.


Η ονομασία τους επιλέχθηκε για να καταδείξει ακριβώς πόσο αφιερωμένη είναι κάθε κοινότητα στην καλλιέργεια του καφέ, κι έτσι οι δύο Limited Editions έχουν ονόματα που σημαίνουν «καρδιά» στην αντίστοιχη τοπική διάλεκτο -UMUTIMA wa Lake Kivu και TANIM de Chiapas.

praino 41874


Στις πυκνοκατοικημένες περιοχές γύρω από τη λίμνη Kivu στη Ρουάντα η συγκομιδή γίνεται χειρονακτικά, οι καλλιεργητές συλλέγουν μόνον ώριμα κεράσια και μέσω μιας αυστηρής διαδικασίας διαλογής, διασφαλίζουν ότι μόνον οι άριστοι κόκκοι επιλέγονται. Το ήξερες πως σήμερα οι καφέδες από τη Ρουάντα συγκαταλέγονται ανάμεσα στους πλέον γλυκούς και γευστικούς καφέδες της Ανατολικής Αφρικής; Κι όμως!


Οι ειδικοί καφέ της Nespresso έχουν τη δυνατότητα να ενισχύσουν τις εγγενείς αρωματικές ιδιότητες χρησιμοποιώντας την τεχνική του ξεχωριστού καβουρδίσματος των νωπών κόκκων. Οι μισοί κόκκοι νωπού καφέ υποβάλλονται σε ελαφρύτερο καβούρδισμα, το οποίο ενισχύει τις ζουμερές φρουτώδεις νότες, ενώ το υπόλοιπο μισό σκουροκαβουρδίζεται, για να αποδώσει υπέροχη δύναμη και υφή. Επιλέγοντας προσεκτικά αυτές τις παραμέτρους, οι ειδικοί της Nespresso εξασφαλίζουν ότι όλη η πολυπλοκότητα της γεύσης των κόκκων φτάνει τελικά στην κούπα.

kokksdd 7f5d6


Η Chiapas θεωρείται μία από τις βασικές περιοχές προέλευσης ποιοτικού καφέ στο Μεξικό από όπου παράγεται εξαιρετικός καφές εσπρέσσο με γεύσεις πυρηνόκαρπων φρούτων και νότες κακάο. Χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία τους για να αξιοποιήσουν στο βέλτιστο του κόκκους από την Chiapas, οι ειδικοί της Nespresso εφαρμόζουν μία παρόμοια τεχνική ξεχωριστού καβουρδίσματος.


Τόσο ο UMUTIMA wa Lake Kivu όσο και ο TANIM de Chiapas λειτουργούν σε υπέροχη αρμονία με το γάλα και οι ειδικοί της Nespresso, όπως κι εμείς, σας συστήνουμε να τους απολαύσετε σε Cappuccino, Latte Macchiato ή απλώς με μία... ιδέα γάλα!

rasino a9e77
roz3 7f9f1


Οι καφέδες UMUTIMA wa Lake Kivu και TANIM de Chiapas θα διατίθενται στις Nespresso Boutique, μέσω παραγγελιών στο τηλεφωνικό κέντρο, online στο www.nespresso.com ή μέσω της εφαρμογής Nespresso για κινητά για περιορισμένο διάστημα.


Ανακάλυψε κι εσύ τις 2 νέες σειρές καφέ Nespresso Limited Edition UMUTIMA wa Lake Kivu και TANIM de Chiapas! Επίλεξε ανάμεσα σε φρουτώδεις νότες και νότες κακάο και θα ξετρελαθείς!