Η νέα μας «αγάπη» είναι το Wagamama και το νέο του μενού

Ερμιόνη Σαρρή
Η νέα μας «αγάπη» είναι το Wagamama και το νέο του μενού

Food lovers όλης της Αθήνας ενωθείτε!

Η Παρασκευή είναι μία ιδιαίτερη μέρα εδώ στα γραφεία του Queen.gr. Βλέπεις είμαστε λάτρεις του καλού φαγητού και συχνά πυκνά κανονίζουμε κάποια έξοδο, τύπου Sex And The City. Κλείνουμε τους υπολογιστές μας και δίνουμε ραντεβού σε κάποιο νέο hot spot της πόλης για να υποδεχτούμε το ΣΚ με ακόμα πιο «ανεβασμένη» διάθεση.

Την περασμένη Παρασκευή, λοιπόν,το ραντεβού μας δόθηκε στο δεύτερο όροφο του Golden Hall, στο Wagamama. Κάποιος μας είχε «μαρτυρήσει» πως το νέου μενού του εστιατορίου είναι ακόμα πιο απολαυστικό από όσο θυμόμασταν και εμείς -όπως ήταν αναμενόμενο- «τρέξαμε» να το δοκιμάσουμε.

Οι πρώτες καταφτάσαμε λίγο μετά τις 20.00 και μέχρι να ολοκληρωθεί το team είπαμε να παραδοθούμε στη γεύση ενός... sake. Χαζεύοντας το νέου τους μενού, πραγματικά πελαγώσαμε. Ανά πέντε δευτερόλεπτα αλλάζαμε γνώμη, καθώς το ένα πιάτο φαινόταν πιο λαχταριστό και ιδιαίτερο από το άλλο. Και όπως ήταν αναμενόμενο, ξεκινήσαμε με sushi και συγκεκριμένα με το wagamama special selection. Το καλύτερο συνοδευτικό για λευκό κρασί και sake. Δε θα σου περιγράψουμε τίποτε άλλο, θα σου αναφέρουμε απλά πως ακόμη και η Δήμητρα που έχει αντισταθεί πολλές φορές στο sushi, δε σταμάτησε να δοκιμάζει. Ναι, επιτέλους την καταφέραμε (θενκς wagamama).

Μόλις ήρθαν και τα υπόλοιπα κορίτσια, το τραπέζι άρχισε να γεμίζει με πιάτα και οι προτάσεις από τους σερβιτόρους να «πέφτουν» στο τραπέζι. Τους εμπιστευτήκαμε και δε μας διέψευσαν. Ξεκινήσαμε με Edamame, γαρίδες, Tori kara age, ρύζι ιαπωνικού τύπου, mushroom onigiri και pork ribs.

wagamama2 9069f

Και μη φανταστείς πως μετά από αυτά τα ολίγα αφήσαμε τα chopsticks. Κάναμε ένα μικρό διάλειμμα και συνεχίσαμε με τα κυρίως. Έχουμε να σου προτείνουμε το teriyaki chicken donburi, yakitori duck, ή ένα πιάτο Caterpillar roll. Εγώ προσωπικά ήθελα να μη μοιραστώ με καμία το yaki udon (νουντλς με κοτόπουλο και γαρίδες) αλλά εντάξει τελικά επέτρεψα και στην Ελίνα να δοκιμάσει. Βέβαια και αυτή μοιράστηκε μαζί μου το φιλέτο τόνου που είχε παραγγείλει με κόκκινες πιπεριές και Kale.

wagamama7 98011
wagamama13 37a45
12647068 966997180043415 3930181594179287797 n 1ebdc

Καλά το κατάλαβες, το ρολόι έδειχνε 23:30 και εμείς ακόμη «τσιμπούσαμε». Και το όλο αυτό δείπνο έκλεισε με γλυκά. Θα έχεις παρατηρήσει και από το Instagram μας πως είμαστε κορίτσια που αγαπάμε τα γλυκά, οπότε «κλείσαμε» τη βραδιά μας με cheesecake, banana katsu και mix it up mochi ice cream(yummy yummy).

wagamama11 7b534

Που θα είναι το επόμενο ραντεβουδάκι μας; Μα εννοείται σε κάποιο τραπέζι του Wagamama για sake, φρέσκους χυμούς και νοστιμότατη ασιατική κουζίνα. Το Wagamama κάιζεν εκτός από μία νέα εμπειρία είναι και η νέα μας αγάπη.

queens at wagamama 6474a