Στα Cellier αγαπάνε τις γυναίκες και μας προτείνουν τρία κρασιά που τους ταιριάζουν πολύ

Στα Cellier αγαπάνε τις γυναίκες και μας προτείνουν τρία κρασιά που τους ταιριάζουν πολύ

Αν και πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις, και οι δογματισμοί περισσεύουν, νομίζουμε ότι μια γυναίκα όταν ψάχνει κρασί να συνοδεύσει την παρέα της, τα μοναχικά (ή μη) βράδια της, ή το φαγητό της, ψάχνει για κάτι που να αναδεικνύει τη φύση της: ντελικάτο, κομψό, μαλακό, υπέροχα αρωματικό, σοφιστικέ και μυστηριώδες!

Ας δούμε ποια κρασιά μπορούν να ανταπεξέλθουν:

Αρχή με την απόλυτη femine φιάλη, την εκρηκτική Vina Esmeralda. Ένα κρασί, φτιαγμένο για να συναρπάζει ντελικάτες μύτες, που αρέσκονται σε τροπικά και ανθικά αρώματα, με τα ροδοπέταλα στην πρώτη γραμμή. Φρέσκο και ζωντανό στο στόμα, με την ίδια αρωματική έκρηξη, θα συντροφεύσει όμορφα μια ταινία ως απεριτίφ, ή μια σαλάτα με φρούτα για ... τέλεια σιλουέτα.

Έπειτα, πολλές φορές θα μπει και ο έρωτας στο παιχνίδι. Εκεί στο πρώτο βλέμμα, κάτι αλλάζει. Αυτή η ακαταμάχητη αίσθηση του να ερωτεύεσαι με τη πρώτη ματιά. Και όταν ο άλλος ενδώσει, τότε είναι που παύει κάθε λογική, και το άλλο σου μισό είναι ο υπόλοιπος εαυτός σου. Είναι τότε, που μια δυναμική γυναίκα, θα πάρει πρωτοβουλία: αγκαλιά με το ταίρι, θα ανοίξει μια αφρώδη Baccorosa. Ένα κρασί διασκέδαση από μόνο του. Το χρώμα είναι ροζ χαλαρωτικό, η γεύση βελούδινη, τα αρώματα παιχνιδιάρικα και το αλκοόλ χαμηλό ένας ιδανικός συνδυασμός για απολαυστική διασκέδαση χωρίς τύψεις.

Όταν ο έρωτας όμως κάνει μισό βήμα πίσω, έρχεται ... το φαγητό. Μια γυναίκα θα αποζητήσει την ωριμότητα και τη «συμπύκνωση» των αισθημάτων. Με άλλα λόγια έρχεται η ώρα να ανοίξει ένα πιο γεμάτο, συμπυκνωμένο, αλλά ταυτόχρονα μαλακό ερυθρό κρασί, την Valpolicella Ripasso. Ένα αρωματικό κρασί με πολύπλοκη μύτη, με κεράσι και κακάο. Πολύ καλά δομημένο, φρουτώδες και με πικάντικες νότες στην επίγευση, αλλά πάνω από όλα μαλακό και.. επιτρέψτε μας τον όρο, γλυκόπιοτο.
Χρόνια πολλά σε όλες σας!