Yay! Έρχονται τα πρώτα ΑΤΜ παγωτού στην Ελλάδα!

Yay! Έρχονται τα πρώτα ΑΤΜ παγωτού στην Ελλάδα!

Πού θα τα βρεις;

Το Cupcake ATM υπάρχει, βρίσκεται σε πολλές περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών και κάνει θραύση. Αυτό μάλλον θα είχαν κατά νού και οι υπεύθυνοι του κτηνοτροφικού συνεταιρισμού "Θρακών Αμνός", αφού αποφάσισαν να δημιουργήσουν τα πρώτα ΑΤΜ παγωτού!

Δες επίσης: Πώς θα φτιάξεις τo πιο νόστιμο σπιτικό παγωτό με 2 μόνο υλικά

xx12 cbdd8

Τα ΑΤΜ θα τεθούν, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε λειτουργία μέσα στο καλοκαίρι και ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, δήλωσε πως όλα είναι έτοιμα για τα πρώτα δύο σημεία πώλησης, στην Αλεξανδρούπολη και την Κομοτηνή. Τα μηχανήματα ανάληψης... παγωτού, θα διαθέτουν παγωτό σε τέσσερις γεύσεις και η διαδικασία ανάληψης θα γίνεται ως εξής: Θα τοποθετείς το χρηματικό αντίτιμο μέσα στο μηχάνημα, θα διαλέγεις γεύση και το παγωτό θα σου έρχεται αμέσως, συσκευασμένο σε ένα πλαστικό κύπελλο, το οποίο θα χωρά από 400 γραμμάρια, ως ένα κιλό, ανάλογα με την ποσότητα που θέλεις - και το μηχάνημα θα λειτουργεί όλο το 24ωρο.

Μάλιστα, εκτός από τα ΑΤΜ παγωτού, ο κτηνοτροφικός συνεταιρισμός στις επόμενες 15 μέρες θα θέσει σε λειτουργία και τους αυτόματους πωλητές γίδινου γάλακτος.

Αξίζουν μπράβο σε τέτοιες πρωτότυπες ιδέες και πρωτοβουλίες! Άλλωστε, όλοι μας κάποια στιγμή δεν έχουμε υπάρξει ξενύχτηδες που δεν μπορούν να βρουν ανοιχτό παγωτατζίδικο στις 4 το ξημέρωμα;

giphy 3f835