Ήρθε η ώρα να απελευθερώσεις τα άγρια ένστικτά σου: Release the Beast!

Ερμιόνη Σαρρή
Ήρθε η ώρα να απελευθερώσεις τα άγρια ένστικτά σου: Release the Beast!

Γράφει η Σοφία Μαυραντζά

Πόσες φορές προσπάθησες να δαμάσεις τα άγρια ένδτικτα που κρύβεις βαθιά μέσα σου; Πόσες φορές δεν θέλησες να αφεθείς εξ ολοκλήρου σε ό,τι σε ορίζει και σε καθορίζει; Ήρθε η ώρα...

Το Magic, το παγωτό-σύμβολο της αληθινής απόλαυσης, επανέρχεται και κάνει κατάληψη για ακόμη μία φορά στις καρδιές μας με την πιο εθιστική σειρά: Magic Double. Το διπλά βουτηγμένο σε σοκολάτα παγωτό, γίνεται ακόμα πιο απολαυστικό και εμπλουτίζεται, ακολουθώντας τις πιο εκλεπτυσμένες γευστικές τάσεις... Έχουμε και λέμε:

Magic Double range 80eba

Magic Double Peanut Butter. Πρόκειται για τη νέα πρόταση της σειράς που υπόσχεται μια μοναδική γευστική εμπειρία. Το νέο Magic Double Peanut Butter είναι ο απόλυτος συνδυασμός γλυκιάς και αλμυρής γεύσης. Το βελούδινο παγωτό με γεύση φιστικοβούτυρο, η σοκολατένια επικάλυψη, η έξτρα στρώση από σιρόπι φιστικοβούτυρο -όλα καλυμμένα από την εκλεπτυσμένη σοκολάτα Magic που προέρχεται από υψηλής ποιότητας κακάο- συνθέτουν τον απόλυτο γευστικό συνδυασμό.

Magic Double Chocolate. Το βελούδινο παγωτό σοκολάτα, με σοκολατένια επικάλυψη και σιρόπι και ξανά βουτηγμένο σε μια γενναία δόση από τη διάσημη σοκολάτα Magic, θα γίνει η αγαπημένη επιλογή κάθε chocoholic...

Magic Double Caramel. Με πλούσιο σιρόπι καραμέλας, το Magic Double Caramel είναι η παραλλαγή του κλασσικού αγαπημένου Magic. Απαλό παγωτό βανίλια, βουτηγμένο σε σοκολατένια επικάλυψη, καλυμμένο με σιρόπι καραμέλας και τραγανή σοκολάτα Magic, υπόσχονται μια πλούσια γευστική εμπειρία.

Magic Double Release the Beast.Dare to go Double 2d525

Όπως κατάλαβες, το βελούδινο παγωτό Magic, με διπλή σοκολατένια επικάλυψη είναι έτοιμο να ικανοποιήσει όλες τις αισθήσεις... Κάθε γεύση αποτελεί μια ιδιαίτερη στιγμή πολυτέλειας και αντλεί έμπνευση από εκείνες τις πτυχές του εαυτού μας που θέλουν να κάνουν την απόλαυση μια ξεχωριστή εμπειρία.

Και επειδή ζούμε για το στιλ, το εντυπωσιακό περιτύλιγμα με σχέδια animal print προσθέτει στη σειρά ένα εκλεπτυσμένο στιλ και εμπνέει τους λάτρεις του παγωτού να ενδώσουν στον τολμηρό πειρασμό και να «βουτήξουν» στην... αμαρτία της απόλαυσης!

Magic Double Release the Beast.Dare to go Double b0de1

Τι περιμένεις; Τρεις υπέροχες γεύσεις σε περιμένουν στα ψυγεία της Algida! «Release the Beast. Dare to go Double» και οι pleasure seekers απελευθερώνουν τα άγρια ένστικτα και τις αισθήσεις τους, μόλις αφεθούν στο πιο απολαυστικό παγωτό που έχουν δοκιμάσει ποτέ!