Το ιδανικό... κοριτσίστικο κυριακάτικο μεσημέρι

Γωγώ Φούντα
Το ιδανικό... κοριτσίστικο κυριακάτικο μεσημέρι

Κυριακή πρωί και σηκωνόμαστε με το ζόρι από το κρεβάτι. Η ανάγκη για χουζούρι είναι ο μεγαλύτερος πόθος της ημέρας. Κι όμως, το ξέρουμε καλά πως τα κυριακάτικα μεσημέρια είναι για τα κορίτσια. Για να μαζευτούμε και να συζητήσουμε όλα όσα συνέβησαν την εβδομάδα που μας πέρασε και να μοιραστούμε τις σκέψεις μας για το πώς θα διαχειριστούμε την εβδομάδα που έρχεται...

Έχουμε μια φοβερή ιδέα, που δοκιμάσαμε και ξέρουμε καλά τη «συνταγή»: Κάλεσε ένα μεσημέρι τις φίλες σου και διοργάνωσε την ιδανική κοριτσίστικη συνάντηση. Πώς; Είναι απλό και η λέξη είναι μία: Brunch. Η νέα μόδα που ήρθε να δώσει άλλη...εσάνς στα κυριακάτικα μεσημέρια μας!

1 c972c

Εν αρχή ην ο... καφές. Τώρα που ο υδράργυρος έχει ανεβεί, μπορείς εύκολα να ετοιμάσεις τον τέλειο freddo στο σπίτι. Freddo espresso ή freddo cappuccino στην άνεση του σπιτιού μας γίνεται; Κι όμως, γίνεται. Η Nespressoσου προτείνει 9 εκλεκτές ποικιλίες με έντονο άρωμα για την παρασκευή των συνταγών freddo. Παρόλα αυτά μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε από τις 23 Εκλεκτές Εκλεκτές espresso, ανάλογα με τις γευστικές προτιμήσεις τις δικές σου αλλά και των φίλων σου! Ετοιμάζεις 2 κάψουλες σε δόση espresso, προσθέτεις ζάχαρη και παγάκια και έτοιμος ο φρέντο εσπρέσσο. Αν τώρα προτιμάς freddocappuccino μπορείς να φτιάξεις υπέροχο αφρόγαλα σε μόλις ένα λεπτό με το Aeroccino. Τόσο απλά! Όλα όσα χρειάζεσαι, για να κάνεις τα...μαγικά σου και να εντυπωσιάσεις!

2 4534e

Για να συνδυάσεις τον καφέ, που με τον καφέ λέγονται όλα -να τα λέμε κι αυτά, μπορείς να ετοιμάσεις ένα μπολ με φρέσκα φρούτα εποχής. Φράουλες, κεράσια, βερίκοκα, μούσμουλα και ό,τι άλλο σας αρέσει για να δροσιστείτε! Χρωματική πανδαισία πάνω στο τραπέζι και τα κορίτσια θα ενθουσιαστούν! Προσπάθησε να ετοιμάσεις και pancakes. Θα τα καταφέρεις και είναι το mustενός πετυχημένου brunch (μετά τον καφέ, εννοείται). Με μέλι ή σοκολάτα, ανάλογα πόσο αγαπάει η κάθε μία το σοκολατένιο πειρασμό! Και για το τέλος, ομελέτα. Οι φίλες σου θα ξετρελαθούν με την περιποίηση.

3 d0344

Θα δεις πως το μεσημέρι θα κυλήσει με χαλαρή κουβεντούλα, γέλια και εκμυστηρεύσεις. Και, ναι, είναι βέβαιο πως θα φτάσει η ώρα για τον απογευματινό καφέ. Τώρα πιο χαλαρά και ήρεμα, χωρίς το άγχος να ικανοποιήσεις τις φίλες σου, θα χαλαρώσετε απολαμβάνοντας έναν παγωμένο freddo. Και τα κυριακάτικα μεσημέρια έχουν πια άλλη... γεύση!