Νέος CAFFÈ AMERICANO: H STARBUCKS® πρωτοπορεί με ένα έτοιμο προς κατανάλωση κρύο ρόφημα

Νέος CAFFÈ AMERICANO: H STARBUCKS® πρωτοπορεί με ένα έτοιμο προς κατανάλωση κρύο ρόφημα

που κυκλοφορεί για πρώτη φορά στην αγορά

H Starbucks προσθέτει αυτόν τον μήνα ένα ακόμα ολοκαίνουργιο απόκτημα στην κορυφαία, στην αγορά, σειρά έτοιμων προς κατανάλωση κρύων ροφημάτων καφέ Starbucks Chilled Classics - τον Caffè Americano με γάλα. Μοναδικό στο είδος του, το νέο κρύο ρόφημα καφέ συνδυάζει τον 100% πιστοποιημένο καφέ Arabica Espresso Roast των Starbucks μαζί με την κατάλληλη μικρή δόση γάλακτος και αποτελεί την πιο έντονη επιλογή γεύσης καφέ από την συνολική σειρά των Starbucks Chilled Classics. Ο Caffè Americano προσκαλεί τους Έλληνες λάτρεις του κρύου καφέ να ζήσουν μια νέα εμπειρία, όπου κι αν βρίσκονται. Όλη η σειρά είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής πώλησης (σουπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, περίπτερα).


Ο Caffè Americano αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα ροφήματα στα καταστήματα Starbucks σε όλη την Ευρώπη και το νέο αντίστοιχο ρόφημα κρύου καφέ θα καλύψει τις προτιμήσεις όλων όσων επιθυμούν περισσότερο καφέ και λιγότερο γάλα.

Starbucks Chilled Caffè Americano 81958


Η σειρά Starbucks Chilled Classics (RTD - Ready to Drink) κατέχει ηγετικό μερίδιο αγοράς στην Ευρώπη καθώς και στην Ελλάδα, και αποτελεί σημαντικό κομμάτι για την στρατηγική ανάπτυξη της Starbucks στον τομέα αυτόν. Γεγονός που επιβεβαιώνεται και από την ανανέωση του σχεδιασμού συσκευασίας όλης της σειράς που έχει ήδη πραγματοποιηθεί. Οι νέες συσκευασίες της σειράς σχεδιάστηκαν με τέτοιο τρόπο, ώστε να αντανακλούν τις βασικές αξίες των Starbucks. Ο νέος σχεδιασμός συνδυάζει μοναδικά, φυσικά χρώματα και μοτίβα με χαρακτηριστικά στοιχεία κάθε διαφορετικής γεύσης, αντανακλώντας παράλληλα την τεχνογνωσία και το πάθος για τον καφέ που διακρίνει τα Starbucks.

Ο Μανώλης Σερφιώτης - Senior Commercial Manager, της Αrla Foods Ελλάς που παράγει και διανέμει τους καφέδες Starbucks RTD, σχολιάζει σχετικά με την κυκλοφορία του νέου προϊόντος: «Είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε την ποιότητα και τις επιλογές Starbucks στους λάτρεις του καφέ, όποια ώρα θέλουν, όπου και αν βρίσκονται στην Ελλάδα. Το νέο ρόφημα, Caffè Americano με γάλα αποτελεί μια ακόμη μοναδική επιλογή: Ο αγαπημένος μας καφές φτιαγμένος με μια εξτρά πινελιά, με το πάθος και την ποιότητα που μόνο η Starbucks και η Arla διαθέτουν».

Ο Caffè Americano με γάλα είναι ήδη διαθέσιμος στα ψυγεία καταστημάτων δικτύων σούπερ μάρκετ, καθώς και σε μικρά σημεία λιανικής πώλησης, όπως mini market και περίπτερα σε όλη την Ελλάδα. Το νέο απόκτημα θα ενταχθεί στην υπάρχουσα σειρά Starbucks Chilled Classics με απολαυστικές γεύσεις όπως Caffè Latte, Caramel Macchiato, Cappuccino και Chocolate Mocha, η οποία διατίθεται και διανέμεται στην Ελλάδα από την Arla Foods Ελλάς.

Starbucks Chilled Classics 4 flavours enjoy db334