ΕΚΤΑΚΤΟ: Νέα τροπή στην πολύκροτη υπόθεση εξαφάνισης γνωστού σεφ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Νέα τροπή στην πολύκροτη υπόθεση εξαφάνισης γνωστού σεφ

Η αγωνία μας σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση της εξαφάνισης του πασίγνωστου σεφ ζαχαροπλαστικής που θεωρείται ότι απήχθη έχει χτυπήσει κόκκινο. Λοιπόν, έχουμε μια είδηση που δίνει νέα τροπή στην πολύκροτη υπόθεση της εξαφάνισης! Μια εικόνα που κατάφερε να συλλάβει κάμερα ασφαλείας, δίνει νέα τροπή στην πολύκροτη υπόθεση εξαφάνισης του γνωστού σεφ ζαχαροπλαστικής που απασχολεί την κοινή γνώμη την τελευταία εβδομάδα...

Όλοι όσοι παρακολουθούμε στενά την υπόθεση την τελευταία εβδομάδα δεν ξέρουμε τι να υποθέσουμε, αφού ο ίδιος δεν άφησε κανένα ίχνος που να μαρτυρά το λόγο της εξαφάνισής του, αν και πλέον όλα συμφωνούν πως πρόκειται για απαγωγή.

Ωστόσο, το βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος, που βρίσκεται κοντά στην περιοχή που εθεάθη για τελευταία φορά ο σεφ, τον απεικονίζει να εισέρχεται σε αποθήκη. Το σημαντικό αυτού του στοιχείου είναι πως πρόκειται για μια εξέλιξη που δίνει νέα τροπή στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη, αλλά δίνει και ελπίδες ότι τελικά ίσως να μην ισχύει το σενάριο της απαγωγής του σεφ...

Ένα επιπλέον στοιχείο κατάφερε να αποσπάσει το Queen.gr από όλους όσοι ισχυρίζονται ότι ο πασίγνωστος pastry chef εργαζόταν πάνω σε μία μυστική συνταγή που θα άλλαζε τα πάντα στο χάρτη της γαστρονομίας... Τα υλικά που ο αγαπημένος σεφ ζαχαροπλαστικής φέρεται να χρησιμοποίησε είναι: Σοκολάτα, Κέικ και Καραμέλα.

Ποιος αποφάσισε να υποπέσει στη... γλυκιά αμαρτία της απαγωγής; Οι Αρχές ισχυρίζονται πως πλέον είναι θέμα ωρών να διαλευκάνουν το μυστήριο. Stay tuned!