Ευχάριστα νέα: Aισιόδοξη τροπή παίρνει η είδηση της εξαφάνισης του διάσημου pastry chef

Ευχάριστα νέα: Aισιόδοξη τροπή παίρνει η είδηση της εξαφάνισης του διάσημου pastry chef

Η αγωνία μας σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση της εξαφάνισης του πασίγνωστου σεφ ζαχαροπλαστικής που θεωρείται ότι απήχθη τις τελευταίες ημέρες είχε χτυπήσει κόκκινο. Με τις φήμες περί μυστικών συνταγών, η φημολογούμενη απαγωγή-σκάνδαλο μας είχε καθηλώσει και περιμέναμε με αγωνία τις εξελίξεις από την έρευνα για την ανεύρεσή του.

Σήμερα με χαρά σας ανακοινώνουμε την πιο ευχάριστη είδηση, μια είδηση που δίνει νέα τροπή στην πολύκροτη υπόθεση της εξαφάνισης! Ναι λοιπόν! Ο διάσημος pastry chef τα ίχνη του οποίου αγνοούνται εδώ και αρκετές μέρες και μας έχει ανησυχήσει όλους, βρέθηκε... Στο... περίπου!

Μετά από αρκετές ημέρες αναζήτησης και αγωνίας, οι αρχές εντόπισαν τον πασίγνωστο chef παγιδευμένο στο εργαστήριό του. Οι αρχές και ο ίδιος κάνουν έκκληση σε όλους εμάς, τους fans των εκλεπτυσμένων, gourmet παγωτών, να λύσουμε το σκανδαλώδες μυστήριο. Πώς; Πανεύκολα! Με μια επίσκεψη στην επίσημη σελίδας του SCANDAL στο Facebook. Λύστε σήμερα το μυστήριο και διεκδικήστε μοναδικά δώρα από το SCANDAL!