Η Heineken παρουσίασε τους Locomondo στην Αθήνα!

Η Heineken παρουσίασε τους Locomondo στην Αθήνα!

Εξωτικοί ήχοι, ανεβασμένη διάθεση, ένα ενθουσιώδες κοινό και παγωμένη Heineken ήταν τα συστατικά της επιτυχημένης συναυλίας των Locomondo στην Αθήνα

Με εξωτικούς ήχους και έντονους ρυθμούς πλημμύρισε το Γκάζι στο κέντρο της Αθήνας, την Τετάρτη 4 Ιουλίου, χάρη στην απόλυτα επιτυχημένη συναυλία που πραγματοποίησαν οι Locomondo, με την υποστήριξη της Heineken! Με ένα πρόγραμμα, γεμάτο γνωστές επιτυχίες τους αλλά και εξωτικούς ρυθμούς, που ξεσήκωσαν το κοινό, οι Locomondo χάρισαν μία μοναδική μουσική εμπειρία, μετατρέποντας τη συναυλία σε μία μεγάλη γιορτή στο κέντρο της πόλης!
Οι Locomondo, που συνδυάζουν επιρροές από τους ήχους της Καραϊβικής με τον ελληνικό στίχο, αλλά και στοιχεία από την ελληνική μουσική παράδοση, προσφέρουν πάντα μαγικές στιγμές στο νεανικό κοινό, που τους ακολουθεί πιστά εδώ και χρόνια!
Φέτος, η Heineken αποτελεί το νέο μέλος της παρέας, που έρχεται να προσθέσει νότες αισιοδοξίας και ισχυρές δόσεις ενέργειας στο επταμελές μουσικό σχήμα!
Η μουσική περιοδεία του συγκροτήματος έχει ήδη ξεκινήσει: οι Locomondo με την Heineken έχουν επισκεφθεί μέχρι σήμερα την Κρήτη, την Ερμιόνη, την Λάρισα, τη Χαλκίδα, τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα. To μουσικό ταξίδι θα συνεχιστεί όλο το καλοκαίρι σε διάφορες πόλεις – σταθμούς, όπου θα επιμένουν πως «Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα, κρύο δεν έκανε ποτέ» και θα θέλουν «να 'σαι εκεί... ό,τι και αν συμβεί!». Ακολουθήστε τους... με μία παγωμένη Heineken στο χέρι!

Μείνετε συντονισμένοι στον κόσμο της Heineken!
www.facebook.com/Heineken