Marks&Spencer λιχουδιές ήρθαν από το Λονδίνο!

Marks&Spencer λιχουδιές ήρθαν από το Λονδίνο!

Θα τις βρείτε σε 3 νέα spots στην Αθήνα και την Κέρκυρα

Λίγο πριν φύγω για το Λονδίνο, φίλοι που γνώριζαν την πόλη μου είχαν πει να περάσω οπωσδήποτε μια βόλτα από ένα M&S Food Store. Δεν πρόλαβα να το κάνω, όμως να που λίγο αργότερα ήρθαν τα M&S Food σε μένα!

Τα mint chocolates που έφτασαν στο γραφείο συνόδευαν την είδηση: Τα M&S Food ήρθαν και στην Ελλάδα και ξεκινούν με ένα ανεξάρτητο κατάστημα στη Γλυφάδα, ένα ζεστό corner στον 6ο όροφο του καταστήματος της Ερμού καθώς και ένα ολοκαίνουριο κατάστημα στην Κέρκυρα.

MS2

Τι θα βρείτε εκεί: λαχταριστά μπισκότα με πλούσια επικάλυψη σοκολάτας, μαρμελάδες από ώριμα, ζουμερά φρούτα, εκλεκτούς καφέδες αλλά και το διάσημο φυστικοβούτυρο, ιδιαίτερες ποικιλίες τσαγιού κάθως και scottish shortbread cookies. Από τα ράφια του M&S Food δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν και αγαπημένα αλμυρά snacks όπως πατατάκια σε διάφορες γεύσεις, που φτιάχνονται από τις καλύτερες ποικιλίες καλαμποκιού ή από επιλεγμένες ποικιλίες πατάτας, βραβευμένα κρασιά αλλά και ξεχωριστές μπύρες .

Παράλληλα, ανάλογα με την εποχή, θα καταφθάνουν και ειδικές προτάσεις, πχ για την ρομαντική περίοδο του Αγίου Βαλεντίνου έρχονται μπισκότα, γλειφιτζούρια, σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς & marshmallows σε μοναδικές συσκευασίες και σχήματα.

Αυτά τα μάθαμε από το δελτίο τύπου αλλά ετοιμαζόμαστε για επιτόπια δοκιμή και νέο-yummy- report!