Ο Μακεδονικός Χαλβάς στο OZON WISHLIST με τα αγαπημένα προϊόντα 2014!

Ο Μακεδονικός Χαλβάς στο OZON WISHLIST με τα αγαπημένα προϊόντα 2014!

Ένα από τα αγαπημένα προϊόντα του περιοδικού ΟΖΟΝ για το 2014, είναι και ο Μακεδονικός Χαλβάς...το Γλυκό που Κάνει Καλό! Η παρουσίαση έγινε στις 29 Ιανουαρίου σε μία διαφορετική έκθεση φωτογραφίας που φιλοξενήθηκε στον ιδιαίτερα προσεγμένο χώρο του κτιρίου επί της οδού Αγίου Μάρκου. Εκεί, στην καρδιά της πόλης και με εντυπωσιακή θέα στην Ακρόπολη, βρέθηκε και ο Μακεδονικός Χαλβάς για να χαρίσει δύναμη και ενέργεια στους προσκεκλημένους.

Οι Γιώργος Καπλανίδης, Θοδωρής Μάρκου, Κώστας Σταυρόπουλος, Χρήστος Τζίμας, Σωτήρης Τρέχας και Ιωάννα Χατζηανδρέου φωτογράφισαν τα αγαπημένα μας προϊόντα για το 2014 και το αποτέλεσμα ήταν μία δουλειά που στο σύνολό της κατάφερε να συνδέσει το παρελθόν με το παρόν και να αναδείξει στιγμές χαλάρωσης, περιποίησης και ανανέωσης από την καθημερινότητά μας. Ένα από τα προϊόντα που συμμετείχαν ήταν και ο Μακεδονικός Χαλβάς, με τη μεγάλη ποικιλία του σε γεύσεις. Ένα διαχρονικό Ελληνικό προϊόν σταθερής αξίας το οποίο εδώ και 90 χρόνια βρίσκεται ανελλιπώς ανάμεσα στα αγαπημένα προϊόντα του έλληνα καταναλωτή και προσφέρει γευστικές απολαύσεις από γενιά σε γενιά.

Στο επιτυχημένο πάρτι που ακολούθησε υπό τους ήχους του dj set by Manos Mak & Bête Noire, οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν δροσιστικά cocktails από εξειδικευμένους bartenders, παρέα με ατομικές συσκευασίες Μακεδονικού Χαλβά... του Γλυκού που Κάνει Καλό!