ΚΡΙ ΚΡΙ: Η αγαπημένη βιομηχανία γάλακτος επεκτείνεται στις αγορές του εξωτερικού

Γωγώ Φούντα
ΚΡΙ ΚΡΙ: Η αγαπημένη βιομηχανία γάλακτος επεκτείνεται στις αγορές του εξωτερικού

Και λανσάρει τη νεά της σειρά παγωτών frozen yogurt

Η αγαπημένη ελληνική βιομηχανία γαλακτος ΚΡΙ ΚΡΙ επεκτείνεται και στο εξωτερικό στο πλαίσιο ανάπτυξης στις αγορές εκτός Ελλάδας! Πρώτος σταθμός είναι η αγορά παγωτού της Σενεγάλης, μιας χώρας της οποίας οι καιρικές συνθήκες ευνοούν την κατανάλωση παγωτού καθόλη τη διάρκεια του έτους.

Οι εξαγωγές παγωτών ΚΡΙ ΚΡΙ στη χώρα ξεκίνησαν τον Νοέμβριο 2013 και εξελίσσονται δυναμικά και διαρκώς καθώς όλο και περισσότερα κίτρινα ψυγεία τοποθετούνται στην αγορά. Εκτός της Σενεγάλης, στόχος της εταιρίας είναι να δραστηριοποιηθεί σε όλες τις χώρες της Δυτικής Αφρικής. Πολύ σύντομα τα γευστικά παγωτά της εταιρίας θα βρίσκονται σε σημεία λιανικής της Ρωσίας μέσω τοπικού διανομέα.

Τα παγωτά ΚΡΙ ΚΡΙ σήμερα έχουν παρουσία σε περισσότερες από 10 χώρες, με κυριότερες τις γειτονικές Βαλκανικές χώρες και την Κύπρο, την Ιρλανδία, την Σενεγάλη και το Ιράκ.

Μάλιστα την φετινή χρονιά η ΚΡΙ ΚΡΙ λανσάρει νέα παγωτά για το εξωτερικό: την σειρά frozen yogurt, προϊόντα που πρωτοπαρουσιάστηκαν κερδίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στην διεθνή έκθεση της Anuga τον Οκτώβριο του 2013.