Goody’s Burger House: Ποιοι βρέθηκαν στο εντυπωσιακό opening party στο Πασαλιμάνι;

Goody’s Burger House: Ποιοι βρέθηκαν στο εντυπωσιακό opening party στο Πασαλιμάνι;

Διάσημοι φίλοι και συνεργάτες των Goody's γνώρισαν από κοντά τη νέα εμπειρία γεύσεων

Το νέο Goody's Burger House άνοιξε, την Πέμπτη 10 Απριλίου, τις πόρτες του στην οδό Γ. Λαμπράκη 152-154, στο Πασαλιμάνι και, φυσικά, στο party που πραγματοποιήθηκε για τα λαμπερά εγκαίνια, πλήθος κόσμου έδωσε το ενθουσιώδες παρόν.

Το ιστορικό Goody's στο Πασαλιμάνι, εντελώς ανανεωμένο, υποδέχθηκε φίλους και συνεργάτες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση, για γνωρίσουν από κοντά τη νέα γευστική εμπειρία Goody's Burger House. Η σύγχρονη αισθητική, η προσωπική φιλοσοφία εξυπηρέτησης και οι νέες Goody's Signature επιλογές του μενού κέρδισαν τους προσκεκλημένους, μεταξύ των οποίων ήταν η Έλενα Παπαβασιλείου και η Λάουρα Νάργες, οι οποίες και δήλωσαν εντυπωσιασμένες με το νέο σκηνικό των Goody's Burger House. Δυναμικό στίγμα στη βραδιά έδωσαν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Σταμάτης Din Dan Done, με τη live μετάδοση της ραδιοφωνικής εκπομπής τους στο Ρυθμό 949, μέσα από το χώρο του Goody's Burger House!


Με πλήρως ανανεωμένη διάθεση και look & feel αυθεντικού μπεργκεράδικου, το Goody's Burger House στο Πασαλιμάνι έχει ήδη γίνει το απόλυτο meeting point του Πειραιά!