Η νέα Σάλτσα για Pizza Pillsbury ήρθε για να φέρει ανεπανάληπτη γεύση!

Η νέα Σάλτσα για Pizza Pillsbury ήρθε για να φέρει ανεπανάληπτη γεύση!

Γρήγορα, εύκολα και οικονομικά

Δύο είναι τα μυστικά για την τέλεια σπιτική πίτσα: η φρέσκια ζύμη για πίτσα της Pillsbury και η νέα φρέσκια Σάλτσα για Pizza... φυσικά από την Pillsbury.

Η τέλεια σπιτική πίτσα απαιτεί την τέλεια σάλτσα! Γι' αυτό η Pillsbury δημιούργησε την ιδανική φρέσκια σάλτσα από κατακόκκινες καλοκαιρινές τομάτες που θα σας βοηθήσει να φτιάξετε την αγαπημένη σας πίτσα και να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας εύκολα, γρήγορα αλλά και οικονομικά.

Η νέα έτοιμη Σάλτσα για Pizza με την εγγύηση ποιότητας και απόλαυσης της Pillsbury παρασκευάζεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από φρέσκιες ζουμερές 100% ελληνικές τομάτες και είναι πλούσια αρωματισμένη με μεσογειακά μυρωδικά, τα οποία θα δώσουν στην πίτσα σας μια ανεπανάληπτη γεύση αλλά και μυρωδιά!

Η φρέσκια Σάλτσα για Pizza Pillsbury διατηρείται στο ψυγείο, δεν περιέχει χρώματα και τεχνητά αρώματα και είναι έτοιμη για χρήση! Απλά την απλώνετε πάνω στη ζύμη της πίτσας και προσθέτετε τα υλικά της επιλογής σας. Και η πίτσα σας είναι έτοιμη για ψήσιμο!

Αναζητήστε λοιπόν το βαζάκι με τη νέα Σάλτσα για Pizza Pillsbury στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ σε πολύ προσιτή τιμή, δίπλα στην υπόλοιπη γκάμα προϊόντων της Pillsbury!