25 χρόνια Magic: μια βραδιά με πολύ παγωτό στο κέντρο της Αθήνας

25 χρόνια Magic: μια βραδιά με πολύ παγωτό στο κέντρο της Αθήνας

Χθες το βράδυ το παγωτό Magic γιόρτασε τα εικοστά πέμπτα γενέθλιά του και του ευχηθήκαμε να τα εκατοστίσει τρώγοντας φυσικά παγωτό.

 

Χθες το Magic της Algida έκανε ένα μεγάλο πάρτι γενεθλίων στο κατάστημά του στην γωνία Κολοκοτρώνης και Βουλής στο κέντρο της Αθήνας και μας ζήτησε να γίνουμε για λίγο μικρά παιδιά και να βυθιστούμε σε ένα απολαυστικό ταξίδι γεύσεων.

Φυσικά το παγωτό είχε την τιμητική του. Η Λυδία Παπαϊώάννου έδωσε το σύνθημα, τα toppings και οι ρευστές σοκολάτες αποκαλύφθηκαν και όλοι μπήκαμε στην ούρα για να διαλέξουμε το Magic εκείνο που μας ταιριάζει με τη βοήθεια των Pleasure Makers, των ανθρώπων εκείνων που για τους επόμενους μήνες θα γίνουν οι αγαπημένοι μας «ice-cream bartenders».

Σκεφτείτε λίγο το εργοστάσιο σοκολάτας του Charlie. Σαν επισκέπτες του νιώσαμε μόλις μπήκαμε στο pop-up store του Magic. Αλμυρά φιστίκια, καραμελάκια, αποξηραμένα φρούτα, κομμάτια καραμέλας, brownies, τριμμένα μπισκότα, μπαχαρικά και άλλα δεκάδες διαφορετικά toppings απλώθηκαν μπροστά μας και εμείς έπρεπε να συνδυάσουμε μόλις τρία για να τυλίξουν το ξυλάκι Magic με το βελούδινο παγωτό και τους πραγματικούς κόκκους βανίλιας Μαδαγασκάρης βυθισμένο σε ένα από τα 3 λαχταριστά είδη λιωμένης σοκολάτας (λευκή, γάλακτος και μαύρη).

Το Instagram αμέσως πλημμύρισε φωτογραφίες παγωτών, εμείς ξαναμπήκαμε στην ουρά για έναν δεύτερο γύρο απόλαυσης και σήμερα πια είμαστε σίγουροι. Το Magic Pleasure Store τους επόμενους μήνες θα είναι το αγαπημένο μας hotspot.

Διαβάστε επίσης:

25 χρόνια Magic: To παγωτό και η σοκολάτα στα καλύτερά τους!

Το Magic της Algida κλείνει 25 χρόνια και σας καλεί στην απόλυτη εμπειρία γεύσης & μόδας!