Το καλύτερο δώρο για μια κουραστική μέρα στο γραφείο

Το καλύτερο δώρο για μια κουραστική μέρα στο γραφείο

Το ανθρακούχο νερό MASTIQUA μας έκανε την καλύτερη συντροφιά

Δευτέρα σήμερα και ο φόρτος εργασίας μεγάλος -άλλη μια μέρα στη δουλειά δηλαδή. Κούραση, άγχος, τρέξιμο, όλα τα καλά. Ευτυχώς όμως κάποιος καλός άνθρωπος μας σκέφτηκε και μας έστειλε το καλύτερο δώρο να μας συντροφεύει όλη την ημέρα, αυτό ακριβώς που είχαμε ανάγκη. Μια κούτα, ναι, κούτα, όλη δική μας, με το πιο νόστιμο ανθρακούχο ποτό. Νόστιμο και νερό, γίνεται, θα σκεφτείτε; Γίνεται και παραγίνεται όταν έχει την υπέροχη γεύση της μαστίχας!

Πήραμε λοιπόν όλες το κομψό γυάλινο μπουκαλάκι μας, κάναμε ένα διάλειμμα από τη δουλειά και απολαύσαμε το υπέροχο MASTIQUA μας, που μας δρόσισε και μας άφησε την πιο γλυκιά γεύση (σας έρχονται και σας στο μυαλό τα ξέγνοιαστα παιδικά σας χρόνια όταν γεύεστε μαστίχα;).

Με μηδέν θερμίδες, χωρίς ίχνος αλκοόλ, και τέλειο χωνευτικό μετά από ένα χορτάτο γεύμα, το MASTIQUA δεν θέλει κάτι άλλο για να γίνει από δω και στο εξής η αγαπημένη μας συνήθεια τόσο στο γραφείο όσο και οπουδήποτε αλλού που θα μας βρει η δίψα ή απλά η ανάγκη για ένα δροσερό, λαχταριστό αναψυκτικό. Άσε που πλησιάζει και καλοκαίρι, παραλίες, μαγιό κ.λπ. και δεν μπορούσε να έρθει σε καλύτερη χρονική στιγμή για να αναλάβει τη φροντίδα της σιλουέτας μας.

Δεν θα σας πούμε περισσότερα, απλά προμηθευτείτε το δικό σας MASTIQUA και θα καταλάβετε τι εννοούμε. Μέχρι τότε, θα πιούμε ένα μπουκαλάκι ακόμα στην υγειά σας!

*Θα το βρείτε στα καλύτερα εστιατόρια, bars & ξενοδοχεία καθώς και σε επιλεγμένα supermarkets.