FLOCAFE ESPRESSO ROOM: Το νέο κατάστημα του πρωτοποριακού concept άνοιξε τις πόρτες του!

FLOCAFE ESPRESSO ROOM: Το νέο κατάστημα του πρωτοποριακού concept άνοιξε τις πόρτες του!

Το πρώτο κατάστημα του πρωτοποριακού concept FLOCAFE Espresso Room άνοιξε τις πόρτες του στη Ν. Ερυθραία και μας καλεί να ζήσουμε την απόλυτη εμπειρία καφέ!

Τα Flocafé, η μεγαλύτερη και πιο αγαπημένη αλυσίδα καφέ στην Ελλάδα, παρουσιάζει ένα καινοτόμο concept, το FLOCAFE Espresso Room, δημιουργώντας μια νέα τάση στο χώρο του καφέ, με έμφαση στην ποιότητα, την ποικιλία και την ατμόσφαιρα.

Το πρώτο κατάστημα FLOCAFE Espresso Room άνοιξε πρόσφατα στη Ν. Ερυθραία (Χαριλάου Τρικούπη 146) και έχει ήδη γίνει το απόλυτο talk-of-the-town! Το νέο κατάστημα ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη αισθητική του, όπου κυριαρχούν τα σύγχρονα στοιχεία διακόσμησης σε τόνους του λευκού και του μαύρου, ο απόλυτα ατμοσφαιρικός φωτισμός, οι ακατέργαστες ξύλινες επιφάνειες, αλλά και δημιουργικές λεπτομέρειες όπως οι σφραγίδες και τα πρωτότυπα μηνύματα στους τοίχους και τα τσουβάλια από λινάτσα γεμάτα κόκκους καφέ.

Σε ένα χώρο όπου πλημμυρίζει από άρωμα φρεσκοαλεσμένου καφέ, οι επισκέπτες μυούνται στη νέα εμπειρία του FLOCAFE Espresso Room! Οι εξειδικευμένοι baristi μας ξεναγούν στις διαφορετικές ποικιλίες και στη διαδικασία παρασκευής του καφέ σύμφωνα με τα πρότυπα του WBC (World Barista Championship), μέσα από 3 νέα χαρμάνια: το America Latina Selection 100% Arabica που παρασκευάζεται αποκλειστικά για τα καταστήματα FLOCAFE Espresso Room από 100% κόκκους Arabica από τη Βραζιλία και Κολομβία, το African Earth από αφρικανικές ποικιλίες Arabica και Robusta και το εξαιρετικά σπάνιο χαρμάνι Honduras Premium, που καλλιεργείται σε περιορισμένη ποσότητα και σε μία μόνο single estate φάρμα. Επιπλέον, οι λάτρεις του καφέ έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ευφάνταστα cocktails με βάση τον καφέ και ελαφριά γεύματα εμπνευσμένα από ιδιαίτερα πρωτότυπες συνταγές.

Μπορείτε να επιλέξετε το αγαπημένο σας χαρμάνι στο κατάστημα, on the go, αλλά και για το σπίτι, αφού στο FLOCAFE Espresso Room corner μπορείτε να αγοράσετε εκτός από το αγαπημένο σας χαρμάνι, εκλεκτές ποικιλίες τσάι απ' όλο τον κόσμο, σπιτικές μαρμελάδες και χειροποίητα γλυκά του κουταλιού.

Το FLOCAFE Espresso Room στη Νέα Ερυθραία αποτελεί το πρότυπο κατάστημα τις αλυσίδας, ενώ αναμένεται έως το τέλος του 2014 να επεκταθεί σε ακόμα περισσότερα σημεία σε όλη την Ελλάδα, ώστε να μπορούμε να ζήσουμε την ατμόσφαιρα και την απόλαυση του καλύτερου καφέ όπου και να βρισκόμαστε!