Το PIMM’S φέτος το καλοκαίρι θα είναι παντού

Το PIMM’S φέτος το καλοκαίρι θα είναι παντού

Συντονίσου στη σελίδα μας στο Facebook για να ανακαλύψεις που θα βρίσκεται κάθε εβδομάδα η ομάδα του PIMM'S

Παράτα τις δουλειές σου! Χαλάρωσε λίγο και κλείσε επιτέλους το λάπτοπ! Η ώρα είναι... PIMM'S O' CLOCK και... όλα μπορούν να περιμένουν, γιατί το PIMM'S θα είναι παντού φέτος το καλοκαίρι. Είτε πρόκειται να συναντήσεις τους φίλους σου μετά τη δουλειά, ή βγεις για μια συνάντηση στο αγαπημένο σου μπαρ στην πόλη, στο νησί ή εκεί που θα είσαι διακοπές, το PIMM'S θα είναι εκεί.

Γιατί φέτος το καλοκαίρι, μπορείς να απολαύσεις το PIMM'S Fizz σε πάνω από 3.000 σημεία σε όλη τη χώρα. Και αφού το PIMM'S είναι το ποτό της παρέας, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η ομάδα του PIMM'S θα επισκεφτεί πάνω από 200 μπαρ σε περισσότερες από 25 ελληνικές πόλεις, για να βοηθήσει τις παρέες να απολαύσουν το PIMM'S – προσφέροντας με κάθε αγορά PIMM'S, άλλο ένα δώρο.

Το ποτό με βάση το τζιν, αναμειγμένο με διάφορα spirits και αρώματα πορτοκαλιού και τη δροσιστική του γεύση, έφτασε στη χώρα μας πριν από ένα χρόνο και έχει ήδη γίνει το καλύτερο συστατικό της βραδινής εξόδου με την παρέα μας. Με την παιχνιδιάρική διάθεση του και τη χαρακτηριστική του κανάτα, το PIMM'S είναι το ιδανικό ποτό για την παρέα και για κάθε στιγμή με φίλους. Αλλά, αν η περιπέτεια της παρέας δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, μπορείτε να το απολαύσετε και σε long drink.

Όμως, είτε σε long drink είτε σε κανάτα, το PIMM'S θα είναι εδώ φέτος το καλοκαίρι για να μας θυμίζει την αξία του ποιοτικού χρόνου με τους φίλους μας! Κάθε βράδυ, σε κάθε μεριά της Ελλάδας φέτος το καλοκαίρι, όλοι οι φίλοι ξέρουν ότι... «Everything stops for PIMM'S O CLOCK»!