To Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο γιορτάζει και κερνάει μπύρα!

To Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο γιορτάζει και κερνάει μπύρα!

90 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα σε συνεργασία με την εzα πρότυπος ελληνική ζυθοποιία

To Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο γιορτάζει τα 90 χρόνια παρουσίας του στην Ελλάδα με την συμμετοχή της εzα πρότυπος ελληνική ζυθοποιία. Από τις 12 Ιουνίου μέχρι τις 14 Ιουλίου, για όσο διαρκούν δηλαδή οι αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με την Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, σας κερνάει για κάθε ένα ποτήρι μπύρας Berlin άλλο ένα δώρο, σε επιλεγμένα μαγαζιά, για όλα τα Σάββατα του Μουντιάλ.

Αναζητήστε και εσείς ένα παγωμένο ποτήρι μπύρας Berlin σε κάποιο από τα Hoxton (Γκάζι), Berlin by 5 Drunk Men (Παγκράτι), Cartel (Χαλάνδρι), Ploughman's Pub (Κηφισιά) και De Facto (παραλία Ν.Μάκρης) και γιορτάστε μαζί με το Επιμελητήριο και την Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης την πορεία της αγαπημένης σας ομάδας στο Μουντιάλ!

Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, μέσα από την ενενηντάχρονη πορεία του συνεχίζει να συμβάλλει καθοριστικά στη στήριξη των διμερών σχέσεων Ελλάδας – Γερμανίας, προωθώντας απρόσκοπτα την ανάπτυξη και διεύρυνση των οικονομικών συνεργειών μεταξύ των δύο χωρών, μέσα από ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και δραστηριοτήτων.

Η ζυθοποιία

Η εzα πρότυπος ελληνική ζυθοποιία είναι μία ελληνόκτητη εταιρεία που συμμετέχει ενεργά στην αποκεντρωμένη ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Διαθέτει στην Αταλάντη Φθιώτιδας ένα σύγχρονο εργοστάσιο ζύθου όπου παράγει τέσσερα εξαιρετικά προϊόντα: τις ζ εζα Premium Pilsener, Pils HELLAS, BLUE Island και BERLIN premium lager.