Το μεγαλύτερο Κυριακάτικο Τραπέζι της χρονιάς είναι πλέον γεγονός!

Το μεγαλύτερο Κυριακάτικο Τραπέζι της χρονιάς είναι πλέον γεγονός!

Στις 15 Ιουνίου, μια Κυριακή διαφορετική από τις άλλες, έζησαν όσοι συμμετείχαν στο μεγαλύτερο Κυριακάτικο Τραπέζι της χρονιάς από το Fairy και γιόρτασαν σαν μία μεγάλη οικογένεια, στον πανέμορφο χώρο της ΑΓΟΡΑΣ στο ΟΑΚΑ.
Το Fairy που παραμένει πιστό στον σκοπό του να πλένει τόσο καλά τα πιάτα, και να χαρίζει πίσω χρόνο στην οικογένεια για περισσότερες και μοναδικές στιγμές, κατάφερε να θυμίσει σε όλους πόσο σημαντικό είναι να περνάμε χρόνο όλοι μαζί, και ότι κάθε Κυριακή αξίζει να είναι αφιερωμένη στους δικούς μας ανθρώπους.

Οικοδεσπότης του μεγαλύτερου Κυριακάτικου τραπεζιού από το Fairy, ήταν ο αγαπημένος παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος υποδέχτηκε τον κόσμο με τον γνωστό μοναδικό του τρόπο. Συνομίλησε με όλες τις οικογένειες ενώ μοιράστηκε προσωπικές αναμνήσεις και οικογενειακές στιγμές. Από την παρέα μας δεν έλειψαν επώνυμοι μαμάδες & μπαμπάδες όπως ο Κώστας Βουτσάς, η Έρικα Μπρόγερ, η Σάντρα Βουτσά, ο Θάνος Καλλιώρας, η Ματθίλδη Μαγγίρα και ο Xρήστος Μάντακας, οι οποίοι έδωσαν το δικό τους μήνυμα για την οικογένεια. Το κέφι απογειώθηκε όταν η ραδιοφωνική παραγωγός Ράνια Κωστάκη «έντυσε» μουσικά αυτή τη γεμάτη με πειράγματα και γέλια, γιορτή.

Οι καλεσμένοι του Fairy, εκτός από τη μοναδική εμπειρία συμμετοχής στο μεγαλύτερο οικογενειακό τραπέζι, γεύτηκαν πιάτα της αγαπημένης μας ελληνικής κουζίνας που επιμελήθηκαν με φροντίδα , oι σεφ της «Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος».

Το ταξίδι των Κυριακάτικων τραπεζιών του Fairy ολοκληρώθηκε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, δίνοντας έτσι το δικό του στίγμα, με αφορμή τον εορτασμό του 2014 ως Παγκόσμιου Έτους Οικογένειας. Το Fairy, ένωσε διαφορετικούς ανθρώπους σα μια «μεγάλη» οικογένεια γύρω από το Κυριακάτικο τραπέζι, που αποτελεί μια εικόνα τόσο οικεία για κάθε Ελληνικό σπίτι... ένα κομμάτι της παράδοσής μας.