Νέο επιδόρπιο γιαουρτιού Junior με μέλι!

Νέο επιδόρπιο γιαουρτιού Junior με μέλι!

Η νέα γευστική και δροσερή επιλογή που θα απολαύσουν όλα τα παιδιά

Ο Junior της ΦΑΓΕ, ο πιο αγαπημένος φίλος των παιδιών, μας φέρνει μια ολοκαίνουρια και συναρπαστική γιαουρτογεύση, το νέο Junior μέλι!

Συνδυάζοντας μοναδικά το γιαούρτι με την απίθανη γεύση του μελιού, η νέα υπέροχη γεύση του Junior θα κερδίσει τις καρδιές και την προτίμηση μικρών και μεγάλων. Τα παιδιά θα λατρέψουν τη φανταστική γεύση του, ενώ οι μητέρες μπορούν να είναι σίγουρες ότι τα παιδιά τους επωφελούνται από τη διατροφική αξία και τα ευεργετικά, για τον οργανισμό, συστατικά, τόσο του γιαουρτιού όσο και του μελιού. Το Junior με μέλι, όπως όλα τα επιδόρπια γιαουρτιού Junior, είναι πηγή βιταμίνης Β12 και φωσφόρου.

Το νέο Junior με μέλι από τη ΦΑΓΕ είναι η νέα γευστική και δροσερή επιλογή που θα απολαύσουν τα παιδιά, που έρχεται να προστεθεί στην υπάρχουσα ποικιλία του Junior. Δοκιμάστε και τις 7 μοναδικές γεύσεις Junior: φράουλα, μπανάνα, κεράσι, μπισκότο, καραμέλα, λευκό και τώρα νέο Junior μέλι!

Φυσικά, το παιχνίδι συνεχίζεται, χάρη στην αφίσα Junior που μαθαίνει στα παιδιά συναρπαστικές γνώσεις για το Τροπικό Δάσος του Αμαζονίου, και τα νέα παιχνίδια που θα βρείτε στο site. Η αφίσα αποστέλλεται δωρεάν από τη ΦΑΓΕ (περισσότερες πληροφορίες στο www.junior-fage.gr).