Δερμάτινο παντελόνι: Το hot item της σεζόν και πώς να το φορέσεις!

Δερμάτινο παντελόνι: Το hot item της σεζόν και πώς να το φορέσεις!

Τα καλύτερα δερμάτινα παντελόνια, όπως τα διάλεξαν οι celebrities

Όταν η Olivia Newton-John φόρεσε το ψηλόμεσο δερμάτινο παντελόνι στην ταινία Grease, σίγουρα δε θα περίμενε ότι θα ήταν ένα από τα most-wanted κομμάτια της σεζόν, 36(!) ολόκληρα χρόνια μετά. Φέτος, τόσο για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας, όσο και για την επόμενη άνοιξη, η μόδα προστάζει την επαναφορά του δερμάτινου παντελονιού. Φορεμένο με τα αγαπημένα Isabel Marant sneakers όπως η Beyonce, ή με μυτερές γόβες για μια πιο επίσημη εμφάνιση, τα leather pants έχουν έρθει για να κατακτήσουν ξανά μια μόνιμη θέση στη ντουλάπα μας.


Tips: Ανάλογα με το σωματότυπό σου, διάλεξε το αντίστοιχο σχέδιο δερμάτινου παντελονιού, για να σε κολακεύει. Τα skinny δερμάτινα παντελόνια ταιριάζουν σε γυναίκες με πιο αδύνατα πόδια, όμως ακόμη κι αν αυτό δεν είναι το δυνατό σου σημείο, μπορείς να το συνδυάσεις με μια μακριά μπλούζα κι ένα μπλέιζερ, για να κρύψεις τις ατέλειές σου. Αν πάλι θες να τονίσεις τις καμπύλες σου, διάλεξε ένα ψηλόμεσο δερμάτινο παντελόνι και φόρεσέ το με crop top και μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα, για μια εμφάνιση που θα εντυπωσιάσει.


Δείτε στην παραπάνω gallery πώς το φόρεσαν μερικές από τις πιο stylish κυρίες, όπως η Rihanna, η Kate Moss και πολλές ακόμη!

Διαβάστε ακόμα

Η Kate Moss διδάσκει τους κανόνες του street style στην κόρη της (φωτός)

Κομψή όλη μέρα: Τέσσερις celebrities σου δείχνουν τι να φορέσεις στο γραφείο