We're all ear(ring)s: Πολυτελή και ιδιαίτερα σκουλαρίκια που λατρεύουν οι celebrities

We're all ear(ring)s: Πολυτελή και ιδιαίτερα σκουλαρίκια που λατρεύουν οι celebrities

Πάρτε έμπνευση από τις πιο διάσημες κυρίες του πλανήτη, για να προσθέσετε μια πινελιά από Hollywood glam στα γιορτινά looks σας!

Δεν υπάρχει τίποτα πιο luxurious και τίποτα πιο κομψό για να ολοκληρώσει ένα επίσημο ντύσιμο, από ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια. Diamonds are a girls best friend, δε συμφωνείτε;

Για να πραγματοποιήσετε εμφανίσεις που μοιάζουν βγαλμένες από το κόκκινο χαλί, οι παρακάτω celebrities σας δείχνουν πώς μπορείτε να συνδυάσετε το holiday look σας, με 5 διαφορετικά (αλλά εξίσου υπέροχα) ζευγάρια σκουλαρίκια:

Sienna Miller

spl913497 001

Ένα κλασικό ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια μπορεί να αποτελέσει τη λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά σε ένα formal ντύσιμο.

Angelina Jolie

spl711105 002

Ήρθε η ώρα να δανειστείς τα σκουλαρίκια της μαμάς: Η Angelina σου δείχνει πώς να φορέσεις με το σωστό τρόπο τα διαχρονικά κρεμαστά διαμαντένια earrings.

Beyoncé

spl751844 001

Για το Met Gala, η γνωστή τραγουδίστρια επέλεξε ένα ζευγάρι πολύ ιδιαίτερα chandelier σκουλαρίκια. Τα συγκεκριμένα μπορείς να τα βρεις σε πολλές εναλλακτικές οικονομικές τους εκδοχές, σε μεγάλες αλυσίδες ρούχων.

Cara Delevingne

spl844904 009

Clip-ons: Εδώ μάλλον θα πρέπει να επισκεφθείς την κοσμηματοθήκη της γιαγιάς. Μπορείς σίγουρα να βρεις κρυμμένους vintage θησαυρούς που θα μοιάζουν με τα πανάκριβα σκουλαρίκια της Cara!

Emma Watson

spl711632 001

Τα διακριτικά hoop earrings της λαμπερής ηθοποιού, είναι ένα elegant touch που μπορείς να προσθέσεις σε όλες τις εκδοχές του holiday style.

Διαβάστε ακόμα

Αδελφές Olsen: 13+1 φορές που έχουν παραβεί τους κανόνες της μόδας (και ήταν υπέροχες)

#2014: 10+1 φορές που ζηλέψαμε το στυλ της Kim Kardashian

http://fashiondiaries247.blogspot.gr/