Εκλογές 2015: Υποψήφιες και καλοντυμένες - Οι πιο κομψές κυρίες της Eλληνικής Βουλής

Εκλογές 2015: Υποψήφιες και καλοντυμένες - Οι πιο κομψές κυρίες της Eλληνικής Βουλής

Οι elegant παρουσίες του Eλληνικού Kοινοβουλίου

Η αντίστροφη μέτρηση για την ώρα της κάλπης έχει ξεκινήσει και το Queen.gr ρίχνει μια ματιά στην... θηλυκή πλευρά της πολιτικής.

Ζωή Κωνσταντοπούλου

konstantopoulou2

Συντηρητικό, αλλά κομψό ντύσιμο επιλέγει συνήθως η υποψήφια βουλευτής Α' Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η ίδια έχει μεγάλη συλλογή από σακάκια, ενώ φαίνεται να αγαπά ιδιαίτερα τα ουδέτερα χρώματα, όπως το γκρι, το μπεζ και το σκούρο μπλε. Συνήθως φορά ταγέρ, ή σακάκια με παντελόνια σε ίσια γραμμή, χωρίς ποτέ να κάνει υπερβολές στο στυλ της, μέσα και έξω από τη Βουλή.

Άντζελα Γκερέκου

gerekou2


Elegant σύνολα που τονίζουν τη θηλυκότητά της, φορά συνήθως η Άντζελα Γκερέκου, η οποία κατεβαίνει στις εκλογές ως υποψήφια βουλευτής Κέρκυρας με την Νέα Δημοκρατία. Ξέρει να επιλέγει looks που κολακεύουν το σωματότυπό της αλλά παράλληλα είναι κατάλληλα για το γεμάτο με υποχρεώσεις πρόγραμμά της. Προτιμά ένα διαχρονικό στυλ, που πάντα τη βγάζει ασπροπρόσωπη, όποια κι αν είναι η περίσταση. Έχει ιδιαίτερη λατρεία στα προσεγμένα αξεσουάρ και συγκεκριμένα στις ζώνες, που σχεδόν πάντα αποτελούν βασικό κομμάτι των outfits της εντός και εκτός Βουλής, στις τσάντες και τις στυλάτες γόβες που ολοκληρώνουν το κλασικό στυλ της.

Όλγα Κεφαλογιάννη

kefalogiani1


Αγαπημένο της χρώμα φαίνεται να είναι το μαύρο, αφού η ίδια το προτιμά για πολλές από τις καθημερινές, αλλά και πιο επίσημες εμφανίσεις της. Η Υπουργός Πολιτισμού, υποψήφια στην Α Αθηνών με την Νέα Δημοκρατία, επενδύει σε chic σύνολα σε ουδέτερες αποχρώσεις, δίνοντας πάντα έμφαση στις τσάντες με τις οποίες συμπληρώνει τα πρωινά και τα βραδινά looks της. Η κυρία Κεφαλογιάννη συνήθως φορά φορέματα, έχει όμως και μια αρκετά μεγάλη συλλογή από σακάκια σε σκούρα χρώματα, που λατρεύει να συνδυάζει με διακριτικά κολιέ.

Έλενα Κουντουρά

kountoura1


Ακόμη μια υπέρμαχος του total black, η Έλενα Κουντουρά - υποψήφια στην Α Αθηνών με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, επιλέγει το ασφαλές μαύρο στις περισσότερες ενδυματολογικές της επιλογές. Ως πρώην μοντέλο, θα περίμενε κανείς ότι θα πραγματοποιούσε πιο fashion forward εμφανίσεις, όμως η ίδια δεν επιθυμεί να προκαλεί με το στυλ της, αλλά επιλέγει chic και λιτά σύνολα, που αναδεικνύουν την ελληνική της ομορφιά. Της αρέσουν πολύ τα midi φορέματα, που κολακεύουν άψογα τις τέλειες αναλογίες της, ενώ συνδυάζει τα looks της με προσεγμένα αξεσουάρ και κομψά παπούτσια.

Μαρία Σταυρινούδη Σόδη

sodi1


Μια κυρία με αρκετά διαφορετικό στυλ από τις υπόλοιπες γυναίκες της Βουλής. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας από τη Χίο δε φοβάται να τολμήσει με το στυλ της, είτε επιλέγοντας χρώμα στο ντύσιμό της, είτε ολοκληρώνοντας ένα μονόχρωμο look με ένα εντυπωσιακό σακάκι. Η Μαρία Σταυρινούδη Σόδη λατρεύει τις ακριβές επώνυμες τσάντες και τα ψηλοτάκουνα παπούτσια, που είναι πάντα βασικό κομμάτι σε όλα της τα outfits και πάντα εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της στο κοινοβούλιο.

Κατερίνα Μάρκου

katerinamarkou1

Με μοντέρνο και εκλεπτυσμένο στυλ καταφέρνει να κλέψει τις εντυπώσεις και τα θετικά σχόλια η βουλευτής Κατερίνα Μάρκου, που σε αυτές τις εκλογές κατεβαίνει υποψήφια στην Β΄περιφέρεια Θεσσαλονίκης με Το Ποτάμι, στην εντός και εκτός Βουλής. Το ψιλόλιγνο και γυμνασμένο παρουσιαστικό της αναδεικνύεται μέσα από υπέροχες στυλιστικές επιλογές σε μίνιμαλ γραμμές και μοντέρνους συνδυασμούς.

Δίνει μαθήματα κομψότητας και στυλ καθώς ενσωματώνει τις τάσεις τις μόδας με απλότητα και έξυπνο τρόπο. Χρησιμοποιεί αξεσουάρ κλειδιά αναδεικνύοντας και το πιο λιτό σύνολο και με τη χρωματική της γκαμα να κυμαίνεται από το all time classic chic μαύρο και λευκό μέχρι το μπλε ρουά το αποτέλεσμα είναι πάντα έξυπνα ισορροπημένο.

Έλενα Ράπτη

elenarapti1

Η Έλενα Ράπτη, υποψήφια βουλευτής Β Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία, ανήκει αναμφισβήτητα στις πιο ωραίες και stylish παρουσίες της ελληνικής βουλής και όχι μόνο αφού συγκαταλέγεται στα forum των 100 πιο όμορφων ελληνίδων.

Εντυπωσιάζει με το μοναδικό της στυλ που είναι πάντα προσεγμένο και elegant ακόμα και στις πιο casual εμφανίσεις της. Της αρέσουν τα κλασσικά ταγιέρ που πολλές φορές τα ανατρέπει με ένα μοντέρνο κομμάτι και τα φορέματα με απλές γραμμές σε γήινες και ουδέτερες αποχρώσεις που τα συνδυάζει με μοντέρνα αξεσουάρ. Για τις χαλαρές βραδυνές εξόδους της υιοθετεί ένα πιο ανάλαφρο chic look με αέρινες μακρυές φούστες και jeans φορεμένα με μακρυές αλυσίδες και πλατφόρμες.

Άννα Καραμανλή

annakaramanli1

Προερχόμενη από τον χώρο του αθλητισμού όντας και η ίδια αθλήτρια της εθνικής ομάδας στίβου και κατόπιν στην δημοσιογραφική ομάδα της αθλητικής Κυριακής στην ΕΡΤ η Βουλευτής Β Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Καραμανλή, ανήκει πλέον στις πιο elegant παρουσίες ως βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου.

Έιναι πάντα σικάτη και ξεχωρίζει για τις επιλογές της και το προσεγμένο στυλ. Με preppy σύνολα σε μονόχρωμους ή κλασσικούς ασπρόμαυρους συνδυασμούς και αδυναμία στα midi φορέματα και φούστες που τονίζουν την καλλίγραμμη σιλουέτα της σωστά την συγκαταλέγουν στις πιο καλοντυμένες Ελληνίδες πολιτικούς.