Best Dressed - SAG Awards: Lupita Nyong'o και Jennifer Aniston έκλεψαν την παράσταση

Best Dressed - SAG Awards: Lupita Nyong'o και Jennifer Aniston έκλεψαν την παράσταση

Όλες οι λεπτομέρειες από το χθεσινό κόκκινο χαλί

Τα βραβεία SAG (Screen Actors Guild), που πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ, μας έδωσαν μια πρώτη γεύση για το τι θα δούμε στα βραβεία Όσκαρ τον επόμενο μήνα. Οι περισσότερες διάσημες κυρίες που έδωσαν το παρών στα βραβεία, επέλεξαν αρκετά λιτές δημιουργίες, σε ήσυχα χρώματα και με καθαρές γραμμές, ενώ η παρουσία που κατάφερε να ξεχωρίσει, ήταν για μια ακόμη φορά η Lupita Nyong'o, που μας εξέπληξε ευχάριστα, επιλέγοντας μια ιδιαίτερη δημιουργία Elie Saab.

Lupita, η μαγευτική

spl936014 006

Δε σταματά ποτέ να μας εντυπωσιάζει. Με δημιουργία Elie Saab και κοσμήματα Fred Leighton, η Lupita έκλεψε για μια ακόμη φορά την παράσταση και έκανε τη διαφορά στο κόκκινο χαλί των βραβείων SAG. Απο την πρώτη της εμφάνιση στα Όσκαρ του 2014 η ίδια δεν μας έχει απογοητεύσει ποτέ, καθώς όλες της οι εμφανίσεις είναι η μια πιο ωραία από την άλλη!

Επιτέλους, κάτι διαφορετικό από τη Jennifer Aniston!

spl933947 001

Super σέξι και επιτέλους κάτι διαφορετικό από το κλασικό μαύρο φόρεμα που η ίδια συνήθως επιλέγει για το κόκκινο χαλί! Vintage δημιουργία John Galliano φόρεσε η ανανεωμένη Jen, που για πρώτη φορά τόλμησε κάτι διαφορετικό από το συνηθισμένο σε επίσημη εμφάνισή της. Μπράβο, Jennifer!

Reese Witherspoon με το πιο chic λευκό φόρεμα των βραβείων

spl936030 001

Giorgio Armani επέλεξε να φορέσει η γνωστή σταρ, Reese Witherspoon και απ' ότι φαίνεται η επιλογή της τη δικαίωσε. Η ηθοποιός ολοκλήρωσε το look της με πολυτελή κοσμήματα Harry Winston, σε μια από τις ωραιότερες εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί.

Emma Stone: Το ανδρόγυνο στην πιο θηλυκή εκδοχή του

spl935228 003

Υπέροχη Dior δημιουργία υψηλής ραπτικής και εξίσου παραμυθένια σκουλαρίκια Repossi φόρεσε η Emma στο κόκκινο χαλί των SAG. Διαφορετικό από τα συνηθισμένα, με την απαραίτητη δόση ανδρόγυνου, αλλά και θηλυκότητας, έτσι ώστε να προβάλει και τη θηλυκή της πλευρά. Μαζί με τη Lupita Nyong'o, οι πιο fashion forward εμφανίσεις της βραδιάς.

Η έκπληξη: Felicity Jones

spl935986 003

Μας θύμισε κάτι από παλιό Hollywood και ήταν κάτι ανάμεσα σε Audrey Hepburn και Jackie Kennedy. Η Felicity μας έχει εκπλήξει ευχάριστα με τις ενδυματολογικές της επιλογές κι ελπίζουμε να συνεχίσει να ντύνεται τόσο κομψά, όπως και σε αυτή της την εμφάνιση στα βραβεία SAG.

Διαβάστε ακόμα

Red Carpet 2015: Κομψές, αλλά και σέξι οι πιο καλοντυμένες celebrities στα βραβεία Guild

Μα, τι φόρεσε η Rihanna; Η τελευταία της εμφάνιση μας προβλημάτισε

http://fashiondiaries247.blogspot.gr/