Τι φοράει η Δέσποινα Βανδή στις εμφανίσεις της στο Fever;

Τι φοράει η Δέσποινα Βανδή στις εμφανίσεις της στο Fever;

Ποιες είναι οι ενδυματολογικές επιλογές της λαμπερής τραγουδίστριας;

Η Δέσποινα Βανδή εκτός από το ιδιαίτερο ταλέντο της στο τραγούδι, φημίζεται για το απαράμιλλο στυλ της και τις άψογες στυλιστικά εμφανίσεις της. Έτσι, η ίδια και φέτος εντυπωσιάζει με τα looks της στο νυχτερινό κέντρο, Fever, όπου τραγουδά μαζί με το Νίκο Οικονομόπουλο, δικαιολογώντας τον τίτλο του style icon. Το styling της επιμελήθηκε η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, τα μαλλιά της ο Θάνος Βογιατζής και το μακιγιάζ της η Βάσω Νακοπούλου. Τι φορά λοιπόν η ίδια κατά τη διάρκεια των εμφανίσεών της;

despina 1

Η Δέσποινα φορά body από nude δαντέλα και φόρεμα κεντημένο από μαύρη δαντέλα όλα sur mesure από το σχεδιαστικό δίδυμο Mi-Ro, γόβες Christian Louboutin (Enny di Monaco) και δαχτυλίδια Anna Maria Mazaraki.

despina asimi

Στην ίσως πιο εντυπωσιακή της εμφάνιση πάνω στην πίστα, η τραγουδίστρια φορά ασημί κοστούμι με παγιέτα και body από nude δαντέλα, όλα sur mesure από το σχεδιαστικό δίδυμο Mi-Ro, γόβες Christian Louboutin (Enny di Monaco) και δαχτυλίδια Anna Maria Mazaraki.

despina mavro

Η τραγουδίστρια φορά body της σχεδιάστριας Maria Patelis, βινύλ κολάν alexandRA-IN winter by Alexandra Katsaiti, μποτάκια Yves Saint Laurent (Καλογήρου) και δαχτυλίδια Άννα Μαρία Μαζαράκη.

Διαβάστε ακόμα

Αντιγράψτε το look: Η άψογη sporty chic εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή!

Airport Style: Μια ακόμη elegant εμφάνιση της Amal Clooney