#NYFW: Οι πιο κομψές celebrities που είδαμε στις πρώτες σειρές των fashion shows

#NYFW: Οι πιο κομψές celebrities που είδαμε στις πρώτες σειρές των fashion shows

Η Νέα Υόρκη σφύζει από ζωή και το ενδιαφέρον, εκτός από τις συλλογές διάσημων σχεδιαστών, μονοπωλούν και οι διάσημες κυρίες που πραγματοποιήσαν άψογες εμφανίσεις

Η εβδομάδα μόδας δεν αφορά μόνο την πασαρέλα. Celebrities από ολόκληρο τον πλανήτη επισκέπτονται τη Νέα Υόρκη για να παρευρεθούν στις επιδείξεις των αγαπημένων τους σχεδιαστών και ο φωτογραφικός φακός των paparazzi βρίσκεται πάντα εκεί, για να τις απαθανατίσει στις πιο stylish στιγμές τους. Ποιες ήταν οι best-dressed κυρίες που κόσμησαν τις πρώτες σειρές στα shows;

frow1 a1338

Η σταρ της ταινίας "50 Αποχρώσεις του Γκρι", Dakota Johnson, "έμοιαζε με fashion editor" σύμφωνα με τη Vogue, με αυτό το sophisticated σύνολο. Olivia Palermo & Rachel Zoe έκαναν το παραπάνω βήμα στο στυλ τους, ως αληθινές fashionistas, επιλέγοντας πιο fashion-forward σύνολα για τις εμφανίσεις τους στα shows.

frow2 b4cf6

Η Rihanna στο front row του Zac Posen με μια elegant δημιουργία του ίδιου, η Chrissy Teigen προσπαθεί να επιβιώσει στο κρύο της Νέας Υόρκης και η Anna Wintour, editor-in-chief της αμερικανικής Vogue, στην πρώτη σειρά του show DKNY με το trademark στυλ της(γούνα-midi φόρεμα).

frow3 8656b

Η Kate Hudson έδωσε το παρών στο show του Michael Kors, φορώντας head-to-toe Michael Kors, η Sarah Jessica Parker φορά ένα plaid παλτό έξω από το Lincoln Center και η Blake Lively πηγαίνει στο show Marchesa, δείχνοντας υπέροχη, λίγο μόλις καιρό μετά τη γέννηση της μικρής της κόρης.

Ποια εμφάνιση σας άρεσε περισσότερο; Πείτε μας στα σχόλια!

Διαβάστε ακόμα

Βραβεία Όσκαρ: Τα χειρότερα φορέματα που είδαμε ποτέ στο κόκκινο χαλί

Oι καλύτερες red carpet εμφανίσεις στην ιστορία των Oscars

fashiondiaries247.blogspot.com