Oscars 2015: Οι πιο stylish υποψήφιες των φετινών βραβείων

Oscars 2015: Οι πιο stylish υποψήφιες των φετινών βραβείων

Τι θα φορέσουν άραγε τη μεγάλη βραδιά;

Το πιο σημαντικό κόκκινο χαλί του 2015, τα βραβεία Όσκαρ, θα πραγματοποιηθούν το Βράδυ της Κυριακής και φυσικά, οι stars έχουν ξεκινήσει ήδη πυρετώδεις προετοιμασίες, έτσι ώστε να λάμψουν μέσα στις υπερπολυτελείς δημιουργίες υψηλής ραπτικής που θα φορέσουν. Οι υποψήφιες έχουν ένα λόγο παραπάνω να βάλουν τα δυνατά τους για να δείχνουν όσο πιο άψογες μπορούν στα Oscars, αφού ενδέχεται να χρειαστεί να βγάλουν τον "ευχαριστήριο λόγο" για το χρυσό αγαλματίδιο.

Στις φετινές υποψηφιότητες, τις εντυπώσεις, όχι όσον αφορά την υποκριτική τους ικανότητα, αλλά για το απαράμιλλο στυλ τους, κλέβουν σίγουρα οι Marion Cotillard, Emma Stone, Reese Witherspoon και Felicity Jones, αφού με τις πρόσφατες επίσημες εμφανίσεις τους, κέρδιζαν πάντοτε μια θέση στις καλοντυμένες του red carpet. Τι το ξεχωριστό έχει η κάθε μία από τις τέσσερις παραπάνω κυρίες, εκτός από την υποψηφιότητά της;

Marion Cotillard

cotillard 1c097

Η Cotillard έχει μια γαλλική φινέτσα, τόσο στον τρόπο με τον οποίο παίζει στις ταινίες της, όσο και στις εμφανίσεις της. Λατρεύουμε το πόσο εύκολα κάνει ένα look να δείχνει chic και το γεγονός πως όλα της τα outfits είναι πάντα προσεγμένα στη λεπτομέρεια.

Emma Stone

emmastone 99d89

Το "νέο αίμα" του Hollywood, Emma Stone, προτιμά, τελευταία, πιο fashion forward looks που αναδεικνύουν την άψογη σιλουέτα της. Με τις επιλογές της να μας εκπλήσσουν κάθε φορά, αναρωτιόμαστε, τι θα φορέσει άραγε στη φετινή απονομή;

Reese Witherspoon

reese 8685c

Η κλασική αμερικανική ομορφιά της ηθοποιού σε συνδυασμό με τα safe, αλλά και τόσο κομψά gowns διάσημων οίκων, που πέφτουν πάντα γάντι πάνω της, κατατάσσει τη Witherspoon στις πιο καλοντυμένες υποψήφιες των Oscars. Οι λεπτομέρειες, που συνήθως κάνουν τη διαφορά στα οσκαρικά looks της, είναι τα πανάκριβα διαμαντένια κοσμήματα, με τα οποία ολοκληρώνει το ντύσιμό της.

Felicity Jones

januaryjones a32e6

Η January έκανε το breakthrough με το ρόλο της στην ταινία "Θεωρία των Πάντων", για την οποία και είναι υποψήφια φέτος και μας έκανε να την προσέξουμε, κάθε φορά που εμφανιζόταν σε ένα κόκκινο χαλί. Έχει κάτι από το star quality του παλιού Hollywood κι αυτό είναι κάτι που καταφέρνει να δώσει τόσο στις ερμηνείες της, όσο και στο red carpet style της.

Διαβάστε ακόμα

Βραβεία Όσκαρ: Τα χειρότερα φορέματα που είδαμε ποτέ στο κόκκινο χαλί

Oι καλύτερες red carpet εμφανίσεις στην ιστορία των Oscars

fashiondiaries247.blogspot.com