Oscars 2015: Οι καλύτερες red carpet εμφανίσεις της λαμπερής απονομής

Oscars 2015: Οι καλύτερες red carpet εμφανίσεις της λαμπερής απονομής

LIVE - τα ωραιότερα looks των διάσημων stars από το πιο σημαντικό κόκκινο χαλί της χρονιάς!

Το κόκκινο χαλί στρώθηκε και φέτος στην είσοδο του Dolby Theater στο Hollywood και οι A-List celebrities από ολόκληρο τον πλανήτη έβαλαν τα δυνατά τους για να κλέψουν τις εντυπώσεις, επιλέγοντας μοναδικές δημιουργίες μεγάλων σχεδιαστών μόδας.

Ποιες ήταν λοιπόν οι πιο καλοντυμένες κυρίες στην 87η απονομή της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου;

Jamie Chung: Η έκπληξη

jamiechung-yaninacouture 2769b

Η Jamie επέλεξε ένα υπέροχο φόρεμα Yanina Couture και ομολογούμε ότι όλο το look ήταν άψογο.

Karolina Kurkova: Η λάμψη ενός supermodel

karolinakurkova 5255c

Εξαιρετικά απλή, αλλά τόσο, μα τόσο chic. Το top model φόρεσε μια δημιουργία Marchesa και απέδειξε πως δε χρειάζεται να υπερβάλεις για να εντυπωσιάσεις στο κόκκινο χαλί.

Margot Robbie: Old Hollywood Glam

margotrobbie-saintlaurentdress-vancleeparperls 31ef3

Η ξανθιά ηθοποιός προτίμησε μια μάξι μαύρη τουαλέτα Saint Laurent, την οποία συνδύασε με κοσμήματα Van Cleef & Arpels, πραγματοποιώντας μια ακόμη flawless εμφάνιση στο κόκκινο χαλί.

Dakota Johnson: Φωτιά στα κόκκινα

dakotajohnson-saintlaurent e4394

Saint Laurent φόρεσε και η πρωταγωνίστρια της ταινίας "50 Αποχρώσεις του Γκρι", Dakota Johnson. Το κατακόκκινο χρώμα του φορεματος σε συνδυασμό με τις λεπτομέρειες στην τιράντα του, τα διαμαντένια κοσμήματα και το θεϊκό μακιγιάζ της, ταίριαξαν άψογα με τη ντροπαλή ομορφιά της.

Marion Cotillard: Η fashion-forward σταρ της βραδιάς

marioncotillard-diorcouture 4e40a

Η υποψήφια για Όσκαρ, Marion Cotillard τόλμησε και κέρδισε. Η ηθοποιός φόρεσε ένα μάξι λευκό gown Christian Dior Haute Couture και ήταν μια από τις πιο ξεχωριστές παρουσίες της βραδιάς.

Lupita Nyong'o: Εμ, ΟΥΑΟΥ.

lupitanyongo-calvinklein ec3a8

Η Lupita είναι το νέο, απόλυτο fashion icon του κόκκινου χαλιού. Υποκλινόμαστε σε αυτό το κεντημένο με 6000(!) πέρλες custom-made Calvin Klein gown. Μπράβο, Lupita. Μπράβο.

Cate Blanchett: Πάντα καλοντυμένη

cateblanchett-armaniprive 6ccdc

Μια από τις ηθοποιούς που βρίσκονται πάντα στις best dressed λίστες των βραβείων - και δικαιολογημένα. Ανυπέρβλητη Cate Blanchett, προτιμά να φορέσει Maison Margiela στα Oscars και κάνει τη διαφορά ολοκληρώνοντας το αυστηρό look της με ένα τυρκουάζ statement κολιέ Tiffany & Co.

Emma Stone: Κάτι από 20's

emmastone 1fa98

Η υποψήφια για το "Birdman", Emma Stone, φόρεσε ένα άψογο μακρυμάνικο gown Elie Saab Couture με σέξι σκίσιμο στο πόδι, matching ψηλοτάκουνα πέδιλα και ολοκλήρωσε το look της με ρετρό κυματιστά μαλλιά και έντονο κοραλλί κραγιόν.

Reese Witherspoon: Η πιο classy εμφάνιση των Oscars

reesewitherspoon 90e08

Αυτή η εμφάνιση της Reese είναι από τις ωραιότερές της ever στο κόκκινο χαλί. Η ηθοποιός επέλεξε να φορέσει μια λευκή δημιουργία με μαύρες λεπτομέρειες διά χειρός Tom Ford και πολυτελή διαμαντένια κοσμήματα. Plus: Μαλλιά και μακιγιάζ ολοκληρώνουν την τέλεια εικόνα.

Gwyneth Paltrow: Pretty in Pink

gwyneth-ralphandrussocouture dbdb0

Η Gwyneth γνωρίζει πως της ταιριάζει γάντι το ροζ. Χωρίς υπερβολές, ρομαντική και chic με την Ralph & Russo Couture τουαλέτα της.

Jennifer Lopez: Παραμυθένια.

jlo 0dbf5

Την αφήσαμε επίτηδες για το τέλος. Αν και η JLo φόρεσε κάτι που έχουμε ξαναδεί από την ίδια σε red carpet εμφανίσεις, αυτή η Elie Saab τουαλέτα είχε κάτι το μαγευτικό.

φωτογραφίες: Getty