Oscars 2015: Oh, NO - Οι πιο κακόγουστες εμφανίσεις που είδαμε στο κόκκινο χαλί!

Oscars 2015: Oh, NO - Οι πιο κακόγουστες εμφανίσεις που είδαμε στο κόκκινο χαλί!

Οι celebrities με τα χειρότερα red carpet looks της οσκαρικής βραδιάς

Κάθε χρονιά, αναρωτιόμαστε: Πώς γίνεται μια celebrity που έχει ένα ολόκληρο team για να προετοιμάσει την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί, να καταλήγει να δείχνει κακόγουστη και κακοντυμένη; Αν και φέτος δεν είχαμε πολλές παραφωνίες στο κόκκινο χαλί, υπήρξαν κάποιες διάσημες stars που έπεσαν στην "παγίδα" των Oscars και μας απογοήτευσαν με τις στιλιστικές επιλογές τους.

Η Lady Gaga ντύθηκε καθαρίστρια

ladygaga-alaia 7730b

Το Azzedine Alaïa φόρεμά της ήταν υπέροχο, όμως το συνδύασε με το χειρότερο αξεσουάρ που θα μπορούσε να σκεφτεί - ακόμη και η ίδια. Βέβαια, αν δεν φορούσε κόκκινα πλαστικά γάντια με μια designer τουαλέτα, δε θα μας θύμιζε σε τίποτα τη Lady Gaga. Όπως και να έχει, δε μας άρεσε καθόλου.

Η Felicity Jones θα έπρεπε να είχε φορέσει το ίδιο φόρεμα που φόρεσε στις Χρυσές Σφαίρες

alexandermcqueen 65fe1

Ναι, οκ, το φόρεμα είναι Alexander McQueen. Όσο κι αν λατρεύω όμως τη Sarah Burton, ήταν υπερβολικά ογκώδες, υπερβολικά φορτωμένο και γενικότερα υπερβολικό για τη ντελικάτη σιλουέτα της Felicity. Δεδομένων των προηγούμενων -εξαιρετικών- εμφανίσεών της στο κόκκινο χαλί, μας απογοήτευσε πλήρως.

Η Chrissy Teigen φόρεσε κάτι που έμοιαζε με φτηνό νυφικό

chrissy-tiegen-oscars-red-carpet-2015 673bb

Προσπάθησε να κάνει το πόδι-αλά Angelina Jolie και παραδεχόμαστε ότι έχει τις τέλειες αναλογίες. Όμως, παρά το καλλίγραμμο σώμα της, η σύντροφος του John Legend έφτασε στην υπερβολή, τόσο με το υπερφορτωμένο Zuhair Murad gown της, όσο και με το πολύ βαρύ μακιγιάζ της.

Είναι αλήθεια. Αυτό το φόρεμα φορέθηκε στο κόκκινο χαλί των Oscars.

blancablanco 02984

Η ηθοποιός Blanca Blanco φόρεσε ένα φόρεμα που, κατά τη γνώμη μας, ξεπέρασε τα όρια του kitsch και έφτασε τα όρια της Αποκριάς. Συμφωνείτε;

Μια δημοσιογράφος μόδας που έκανε το μεγαλύτερο style mistake

louiseroe-moniquelhullier 61c08

Η Louise Roe επέλεξε μια πολύ θορυβώδη τουαλέτα Monique Lhullier που, μάλιστα συνδύασε με μεταλλιζέ ψηλοτάκουνα πέδιλα, wet look στα μαλλιά και αρκετά βαρύ μακιγιάζ. Δεν περιμέναμε να κάνει τέτοιο λάθος σε ένα τόσο σημαντικό event.

Η Scarlett Johansson δεν έμοιαζε με τη Scarlett που ξέρουμε

atelierversace 349f8

Κάτι μας χάλασε σε αυτή της την εμφάνιση. Πέρα από το χτένισμά της, που δε μας άρεσε καθόλου, το κολιέ, αλλά και το ίδιο το Atelier Versace gown της, ήταν μια επιλογή που δεν την κολάκευε και δεν ταίριαζε στο δικό της, προσωπικό στυλ.

φωτογραφίες: Getty

Διαβάστε ακόμα

Oscars 2015: Οι καλύτερες red carpet εμφανίσεις της λαμπερής απονομής