Award Season: Τα 10 καλύτερα looks των celebrities στο κόκκινο χαλί

Award Season: Τα 10 καλύτερα looks των celebrities στο κόκκινο χαλί

Η περίοδος των βραβείων τελείωσε κι εμείς συγκεντρώσαμε τις δέκα καλύτερες εμφανίσεις από τις Χρυσές Σφαίρες, τα βραβεία SAG, τα Grammys και βέβαια, τα βραβεία Όσκαρ!

Οι διάσημες stars έδωσαν και φέτος τον καλύτερό τους εαυτό και μας χάρισαν αξέχαστες στιγμές στυλ στο κόκκινο χαλί. Η Lupita Nyong'o ήταν αναμφισβήτητα η μεγάλη κερδισμένη στη "μάχη" του red carpet, αφού κατάφερε με όλα τα looks της στα φετινά βραβεία να βρεθεί στις λίστες με τις πιο καλοντυμένες των event, με τις fashion forward στιλιστικές επιλογές της.

Τόσο στις Χρυσές Σφαίρες, όσο και στα βραβεία Όσκαρ, οι celebrities κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια και κατάφεραν να πραγματοποιήσουν άψογες εμφανίσεις, προτιμώντας, φυσικά, πολυτελείς δημιουργίες των μεγαλύτερων οίκων μόδας του πλανήτη. Ποιες κατάφεραν να φτάσουν στη "Χρυσή Δεκάδα" της φετινής Award Season;

Sienna Miller

siennamiumiu-globes d0e1e

Η Sienna Miller, επέλεξε, για την εμφάνισή της στις Χρυσές Σφαίρες, ένα ιδιαίτερο φόρεμα του οίκου Miu Miu, σκουλαρίκι Astley Clarke, βραχιόλια και σκουλαρίκια Tiffany & Co.

Naomi Watts

rs 634x1024-150111154629-634.Naomi-Watts-Golden-Globes.jl.011115 ce91e

Η Naomi Watts φόρεσε ένα φόρεμα σε ένα αρκετά ασυνήθιστο χρώμα για το κόκκινο χαλί, όμως η επιλογή της τη δικαίωσε. Η κίτρινη δημιουργία Gucci ταίριαξε άψογα με τα υπέροχα διαμαντένια κοσμήματα του οίκου Bulgari.

Lupita Nyong'o

giambattistavalli-globeschopard 3186b

Το είπαμε και παραπάνω. Λατρεύουμε κάθε εμφάνιση της Lupita ακόμη περισσότερο από την προηγούμενή της. Εδώ, στις Χρυσές Σφαίρες, έμοιαζε με νεράιδα με αυτό το Giambattista Valli Couture φόρεμα και τα Chopard κοσμήματά της.

Julianne Moore

julianmoorericcardotiscigivenchy-globes 95d66

Η νικήτρια του φετινού Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου φόρεσε μια απίστευτη custom made δημιουργία Givenchy Couture by Riccardo Tisci στις Χρυσές Σφαίρες. Οφείλουμε να πούμε ότι η εμφάνισή της με Chanel στα φετινά Όσκαρ δεν ήταν τόσο εντυπωσιακή όσο με αυτό το φόρεμα.

Jennifer Aniston

vintagegalliano-sag 6e5c1

Η Jen ξέφυγε από τις συνηθισμένες επιλογές της(δηλαδή τα μαύρα φορέματα) και φόρεσε ένα vintage φόρεμα του John Galliano με αποκαλυπτικό ντεκολτέ στα βραβεία SAG. Το φόρεμά της ολοκλήρωσε το Armit body chain της, κάνοντάς μας να ζηλέψουμε αυτή τη σέξι της εμφάνιση.

Emma Stone

emmastonesag-dior-repossi-sag 94f60

Η νεαρή ηθοποιός το τόλμησε στα βραβεία SAG, φορώντας μια εκκεντρική δημιουργία Christian Dior Haute Couture και earcuffs του οίκου κοσμημάτων Repossi.

Rihanna

spl945806 004 ec7ad

Η πριγκίπισσα της ποπ έμοιαζε με αληθινή πριγκίπισσα στα Grammys με μια από τις πιο όμορφες και ρομαντικές δημιουργίες που είδαμε φέτος στο κόκκινο χαλί. Το φόρεμά της ήταν Giambattista Valli Couture, ενώ τα κοσμήματά της ήταν Colette και Chopard.

Marion Cotillard

cotillarddiorcoutureoscars c16ff

Η Γαλλίδα Cotillard έγραψε ιστορία στο κόκκινο χαλί των Oscars με αυτό το Christian Dior Haute Couture φόρεμά της. Το look της ολοκλήρωσαν διαμαντένια σκουλαρίκια Chopard.

Margot Robbie

hbz-oscars-2015-margot-robbie 0414e

Σαν σταρ του παλιού Hollywood, η ηθοποιός έλαμψε με αυτό το σέξι(όσο ακριβώς έπρεπε) Saint Laurent μαύρο φόρεμά της. Ιδανική ήταν η επιλογή του Van Cleef & Arpels κολιέ για το συγκεκριμένο ρούχο.

Lupita Nyong'o Vol. 2

lupitackoscars 0ef9f

Κατάφερε να μας εκπλήξει ευχάριστα και φέτος στο κόκκινο χαλί των βραβείων Όσκαρ. Η Lupita επέλεξε ένα custom made φόρεμα του οίκου Calvin Klein με κεντημένες 6.000 πέρλες, ενώ τα πολυτελή κοσμήματα που φόρεσε, ήταν του γνωστού οίκου κοσμημάτων, Chopard.

Διαβάστε ακόμα

Oscars 2015: Οι καλύτερες red carpet εμφανίσεις της λαμπερής απονομής

Oscars 2015: Oh, NO - Οι πιο κακόγουστες εμφανίσεις που είδαμε στο κόκκινο χαλί!

Oscars 2015 - After Party: Οι καλύτερες εμφανίσεις στο πάρτι του Vanity Fair

fashiondiaries247.blogspot.com