Cinderella: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί της λαμπερής πρεμιέρας

Cinderella: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί της λαμπερής πρεμιέρας

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας έμοιαζε πραγματικά με πριγκίπισσα, φορώντας ένα φόρεμα βγαλμένο από παραμύθι!

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας της Disney, "Cinderella" και μάλλον, η πρωταγωνίστρια, Lily James, έχει τη δική της καλή νεράιδα(-στυλίστρια). Η όμορφη ηθοποιός μαγνήτισε τα φλας των φωτογράφων στο κόκκινο χαλί, φορώντας μια αιθέρια δημιουργία Elie Saab Couture, από τη συλλογή Fall 2014, μοιάζοντας πραγματικά με την ηρωίδα του παραμυθιού.

cinderella2 23349
spl965093 001 3f913

Η Cate Blanchett, που ενσαρκώνει την "κακιά μητριά" της, επέλεξε ένα πολύ πιο ήσυχο και λιτό outfit, μια navy blue ψηλόμεση μάξι φούστα, λευκό τοπ, ενώ ολοκλήρωσε το look της με ένα ιδιαίτερο statement κολιέ.

spl965172 012 ed30c

Ο "πρίγκιπας" της ιστορίας, Richard Madden, περπάτησε το κόκκινο χαλί, έχοντας μαζί του τη σύντροφό του Jenna Coleman, που φόρεσε ένα floral μάξι φόρεμα σε παστέλ κίτρινη απόχρωση και διακριτικά κοσμήματα.

spl965093 010 7e506

Από το κόκκινο χαλί δεν έλειψαν, φυσικά και οι πιο... ιδιαίτερες παρουσίες, με τη μικρή κόρη του Mario Lopez, Francesca, που έλαμπε δίπλα στο διάσημο μπαμπά της, αλλά και την πολύ διάσημη στο διαδίκτυο "Grumpy Cat", που, όπως ήταν βέβαιο, έκλεψε την παράσταση!

cinderella3 8593e

Διαβάστε ακόμα

Mamma Mia! Οι Dolce & Gabbana συγκίνησαν με μια συλλογή αφιερωμένη στη μητρότητα

Brit Awards: Οι καλοντυμένες και οι κακοντυμένες του μουσικού event

fashiondiaries247.blogspot.com