Mary Kate & Ashley Olsen: Η εξέλιξη του στυλ τους από κοριτσάκια μέχρι σήμερα!

Mary Kate & Ashley Olsen: Η εξέλιξη του στυλ τους από κοριτσάκια μέχρι σήμερα!

16+1 φωτογραφίες των πιο stylish διδύμων του πλανήτη!

Οι Mary-Kate και Ashley Olsen είναι αναμφισβήτητα από τα πλέον ανερχόμενα ονόματα στο χώρο της μόδας. Ο οίκος μόδας τους, "The Row", έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο υποσχόμενα luxury brands του πλανήτη, ενώ οι ίδιες είναι συχνά υποψήφιες, αλλά και νικήτριες βραβείων για αυτό τους το επαγγελματικό και δημιουργικό εγχείρημα.

2-1993-The-1993-Full-House-promo-shots-got-a-bit-edgy-with-tattoos.- 39cf7

Οι δίδυμες Olsen, το 1993

Πού να φαντάζονταν, τα δύο αυτά δίδυμα μικρά κοριτσάκια, ότι έμελλε να γίνουν fashion icons και πρότυπα του στυλ για εκατομμύρια γυναίκες σε ολόκληρο τον πλανήτη! Οι δύο αδελφές απέδειξαν από πολύ μικρές την αγάπη τους για τη μόδα και αυτό φαίνεται πολύ καθαρά, αν παρατηρήσει κανείς το πόσο εξελίχθηκε το προσωπικό τους στυλ! Θυμάστε το τέλειο καρέ κούρεμα και τα chokers που κάθε κορίτσι ήθελε να υιοθετήσει στο τέλος των 90's; Το απόλυτο grunge look και τα boho outfits που πολλές από εμάς προσπαθήσαμε να αντιγράψουμε;

Δείτε στην παραπάνω gallery πώς οι Olsens κατάφεραν να γίνουν trendsetters από την ηλικία των 2 μόλις ετών, και πώς άλλαξε το στυλ τους από τότε, μέχρι και σήμερα!

φωτογραφίες: Pinterest, Getty

Διαβάστε ακόμα

Λευκό πουκάμισο: Πώς συνδυάζουν οι celebrities το πιο basic κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας;

Αυτό είναι το τζιν που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες!

fashiondiaries247.blogspot.com