Η Ashley Olsen δημιουργεί το πιο "χρήσιμο" trend της σεζόν!

Η Ashley Olsen δημιουργεί το πιο "χρήσιμο" trend της σεζόν!

Εμείς το υιοθετήσαμε ήδη!

Αν είναι ένα πράγμα που γνωρίζει καλά η Ashley Olsen, αυτό είναι το στυλ. Η ίδια έχει αποδείξει ανά καιρούς ότι δεν υιοθετεί τις εκάστοτε τάσεις της μόδας, αλλά προτιμά να προσαρμόζει το ντύσιμό της στα trends της εποχής και πολλές φορές μάλιστα, εκείνη γίνεται trendsetter και μας ωθεί να αντιγράψουμε τα looks της. Η Ashley, με την τελευταία της εμφάνιση, έδωσε λύση στο πρόβλημα που έχουν όλες οι εργαζόμενες γυναίκες. Ποιο είναι αυτό; Μα, φυσικά, να χωρέσουν όλη την ημέρα τους μέσα σε μία τσάντα!

holding-celeb-style-ashley-olsen 0ef67

Έτσι, το style icon αποφάσισε να φορέσει όχι μία, αλλά δύο τσάντες, με το casual chic σύνολό της! Λατρέψαμε τη νέα στυλιστική πρότασή της και βρήκαμε τους δύο κανόνες για να την εντάξετε και στο δικό σας ντύσιμο:

Κανόνας no. 1: Οι τσάντες που θα επιλέξετε να μην έχουν το ίδιο μέγεθος. Κρατήστε μια μεγάλη τσάντα και μαζί, μια λίγο μικρότερη.

Κανόνας no. 2: Οι αποχρώσεις πρέπει να είναι παρόμοιες. Για παράδειγμα, εάν διαλέξετε μια μεγάλη μαύρη τσάντα, κρατήστε μαζί μια πιο μικρή σε ουδέτερη απόχρωση, έτσι ώστε να υπάρχει αρμονία στο look σας.

Διαβάστε ακόμα

Mary Kate & Ashley Olsen: Η εξέλιξη του στυλ τους από κοριτσάκια μέχρι σήμερα!

Η Sarah Jessica Parker έγινε 50 χρονών: Αυτές είναι οι 10 καλύτερες στιγμές του στυλ της!

fashiondiaries247.blogspot.com