Get the Look: Η Jessica Alba στην πιο stylish ανοιξιάτικη εμφάνιση του μήνα!

Get the Look: Η Jessica Alba στην πιο stylish ανοιξιάτικη εμφάνιση του μήνα!

H σταρ συνδύασε σε ένα outfit τα πιο hot κομμάτια της νέας σεζόν

Στη Νέα Υόρκη βρέθηκε η Jessica Alba την Τρίτη και γι' ακόμη μια φορά μας εντυπωσίασε με τις στιλιστικές της επιλογές. Η χολιγουντιανή star δε σταματά να πραγματοποιεί άψογες εμφανίσεις και αυτή τη φορά το look της ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Η Alba φόρεσε μια πορτοκαλί παντελόνα, t-shirt μαρινιέρα, navy blue σακάκι, μαύρες πλατφόρμες, σε ένα outfit που θα ζήλευε ακόμη και η πιο απαιτητική fashionista!

2791EE9000000578-3038911-image-m-45 1429041762925 1a1b8

Η ίδια ολοκλήρωσε το ντύσιμό της με διακριτικά κοσμήματα και μια navy blue τσάντα, αποδεικνύοντας ότι το ανοιξιάτικο στυλ είναι μια εύκολη υπόθεση για εκείνη. Τα high-waisted κομμάτια θα παίξουν κεντρικό ρόλο στο στυλ μας τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015 και η γνωστή ηθοποιός φαίνεται να έχει μελετήσει καλά τα νέα trends. Οι λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά στο outfit της; Η λεπτή ζώνη στη μέση, το επιμελώς ατημέλητο χτένισμά της και το άψογο natural μακιγιάζ της ήταν τα στοιχεία που μας βοήθησαν να αποφασίσουμε: Η 33χρονη καλλονή κέρδισε τον τίτλο της πιο καλοντυμένης για το μήνα Απρίλιο!

Θέλετε να αντιγράψετε το look της Jessica Alba; Κάντε κλικ στην παραπάνω gallery για να βρείτε τα key-pieces που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε το στυλ της!

Διαβάστε ακόμα

Ουάου! Η Blake Lively με άψογη σιλουέτα λίγους μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της

Coachella 2015: Τα καλύτερα looks των σταρ στο μουσικό φεστιβάλ

fashiondiaries247.blogspot.com