Στυλ στην εγκυμοσύνη: Η Kate Middleton και τα ωραιότερα pregnancy looks της!

Στυλ στην εγκυμοσύνη: Η Kate Middleton και τα ωραιότερα pregnancy looks της!

Συγκεντρώσαμε για εσάς τα καλύτερα outfits που φόρεσε η Kate με φουσκωμένη κοιλίτσα, λίγο πριν τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της!

Σε κάθε της έξοδο, χιλιάδες γυναίκες ανά τον πλανήτη προσπαθούν να αντιγράψουν τα τέλεια looks της και τα outfits που φορά γίνονται sold out σε δευτερόλεπτα. Ο λόγος φυσικά για τη Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton, που στη δεύτερη εγκυμοσύνη της μας χάρισε stylish και αψεγάδιαστες εμφανίσεις, που ενίσχυσαν το "Kate Effect".

mcqueen 52be1

Η Kate με σύνολο Alexander McQueen

Το οικονομικό brand για εγκύους Seraphine είδε τις πωλήσεις του να τετραπλασιάζονται, μόλις η Kate άρχισε να φορά κομμάτια από τη συλλογή του, ενώ ένα φόρεμα που επέλεξε από το ASOS, ξεπούλησε σε λίγα λεπτά αφ' ότου το κοινό την είδε να το φορά. Τα πιο memorable looks από αυτή της την εγκυμοσύνη, είναι σίγουρα το βαθύ μπλε Jenny Packham gown που φόρεσε το Δεκέμβριο, αλλά και το dalmatian print Hobbs παλτό, που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις για το στυλ της. Έτσι, συγκεντρώσαμε για εσάς τα καλύτερα looks της Kate Middleton κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της, τα οποία θα δείτε κάνοντας κλικ στην παραπάνω gallery!

Διαβάστε ακόμα

Πιο αδύνατη σε 1': Μάθε τα 7 στιλιστικά τρικ που ξέρουν οι σταρ του Hollywood

Rihanna: Όλα τα outfits που επέλεξε για τις εξωτικές της διακοπές στη Χαβάη

fashiondiaries247.blogspot.com