Μήπως το παράκανε λίγο; Η Jennifer Lopez επέλεξε red carpet φόρεμα σε casual ραντεβού

Μήπως το παράκανε λίγο; Η Jennifer Lopez επέλεξε red carpet φόρεμα σε casual ραντεβού

Και μάλλον κατέληξε να δείχνει απελπισμένη!

Η Jennifer Lopez είναι γνωστή για την ιδιαίτερη αγάπη που τρέφει στα glamorous looks, όμως αυτή τη φορά μάλλον πραγματοποίησε μια αρκετά φορτωμένη - για date night - εμφάνιση. Η JLo είχε γυρίσματα για το American Idol και αμέσως μετά, την ίδια μέρα, είχε κανονίσει ραντεβού με τον καλό της(που πρόσφατα έγινε η επανασύνδεση), Casper Smart, στο ιταλικό εστιατόριο Madeo Restaurant του Los Angeles. Η 45χρονη όμως, αντί να αλλάξει και να φορέσει ένα πιο ταιριαστό outfit για μια τέτοια περίσταση, εμφανίστηκε στο εστιατόριο με το επίσημο και σίγουρα υπερβολικό μάξι φόρεμά της!

fcb500de12b25c5c28923c0d937836f6 L db8e5

Το φόρεμα ανήκει στη συλλογή Blumarine για το φθινόπωρο του 2015 και η Jen όχι μόνο εμφανίστηκε με αυτό στο ραντεβού της, αλλά δεν αποχωρίστηκε καν τα πανάκριβα διαμαντένια της κοσμήματα.

27E35BDB00000578-3051573-image-m-13 1429771063200 1fdf0

Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι μια σταρ του βεληνεκούς της δε θα μπορούσε να πει σ' ένα βοηθό να της φέρει ένα διαφορετικό σύνολο για να αλλάξει πριν τη συνάντησή της με το σύντροφό της! Η Lopez εμφανίστηκε λοιπόν στο εστιατόριο έχοντας αυτήν ακριβώς την εμφάνιση, δίπλα στον Casper Smart που έμοιαζε μάλλον παράταιρος δίπλα της.

Μάθημα: Ποτέ μην το παρακάνεις με το ντύσιμό σου για ένα ραντεβού, γιατί φαίνεται ότι το προσπαθείς υπερβολικά πολύ.

Διαβάστε ακόμα

Πιο αδύνατη σε 1': Μάθε τα 7 στιλιστικά τρικ που ξέρουν οι σταρ του Hollywood

Rihanna: Όλα τα outfits που επέλεξε για τις εξωτικές της διακοπές στη Χαβάη