Αυτή είναι η λίστα με τους πιο καλοντυμένους ανθρώπους του πλανήτη για το 2015

Αυτή είναι η λίστα με τους πιο καλοντυμένους ανθρώπους του πλανήτη για το 2015

Πολλές εκπλήξεις στη λίστα, πολλοί γαλαζοαίματοι, αλλά και ο δικός μας, Σταύρος Νιάρχος!

Το περιοδικό Vanity Fair επέλεξε φέτος, όπως και κάθε χρόνο, με προσοχή, τους πιο καλοντυμένους ανθρώπους του πλανήτη, για τις ετήσιες λίστες του και εκτός από τα πρόσωπα που συναντούσαμε συνήθως(Πρώτες Κυρίες, γαλαζοαίματους, αλλά και A-list stars), είδαμε κάποιες νέες «εισόδους».


Στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες γυναίκες, την πρωτιά κατέκτησε η Samantha Cameron, Πρώτη Κυρία της Αγγλίας, ενώ τη δεύτερη και την τρίτη, η ποπ σταρ, Taylor Swift και η καταξιωμένη πρίμα μπαλαρίνα, Misty Copeland, αντίστοιχα. Η Amal Clooney βρέθηκε στην πέμπτη θέση, η RiRi στην έκτη και η εντυπωσιακή γαλαζοαίματη, Charlotte Casiraghi, της βασιλικής οικογένειας του Μονακό, στην έβδομη.

rihanna 8fa01

Η Rihanna με την υπέροχη μάξι δημιουργία Giambattista Valli Couture, στα φετινά βραβεία Grammy

Έπειτα, στη λίστα με τους σταρ του Hollywood, προς μεγάλη μας έκπληξη, την πρωτιά κατέλαβε η ηθοποιός Alicia Vikander, ενώ οι υπόλοιπες θέσεις είχαν αρκετά, πολύ πιο γνωστά ονόματα. Στο νούμερο δύο συναντήσαμε τον Eddie Redmayne, στο 3 την Emma Stone, στο 5 την Sienna Miller, στο 7 τον Michael Fassbender, στο 8 την Charlize Theron, στο 9 την Emma Watson, ενώ τη δεκάδα «έκλεισε» η κομψή Diane Kruger(η οποία ανέφερε πως η αγαπημένη της αγορά για το 2015 ήταν ένα playsuit της Ελληνίδας σχεδιάστριας, Mary Katrantzou) .

alicia-vikander 0cc16

Η Alicia Vikander με ένα chic σύνολο, στους δρόμους της Νέας Υόρκης


Ο Σταύρος Νιάρχος κατάφερε να ανέβει στη δεύτερη θέση με τους πιο καλοντυμένους άνδρες του πλανήτη, ο οποίος μάλιστα ανέφερε πως αντλεί τη στιλιστική του έμπνευση από τον πατέρα του. Στην ίδια λίστα βρέθηκαν στο νούμερο 6 ο πρίγκιπας Carl Philip της Σουηδίας(ουάου, φωτό παρακάτω), ο πρίγκιπας Harry στη θέση νούμερο 8(πραγματικά, αναρωτιόμαστε γιατί!) και την κορυφή κατέκτησε ο καταξιωμένος ηθοποιός Bill Nighy.

55c16f91169027501c6ec4f0 ss16-carl-philip-sweden-ibdl-2015-listicle-KC-CROP-2 22c97

O πρίγκιπας Carl Philip της Σουηδίας


Τέλος, πιο στιλάτο ζευγάρι για τον τελευταίο χρόνο, αναδείχθηκαν οι Sophie Hunter & Benedict Cumberbatch, με την πεντάδα να μην περιλαμβάνει κανένα από τα γνωστά celebrity couples.

φωτογραφίες: Vanity Fair

Διαβάστε ακόμα

Πόσα χρήματα ξόδεψε η Beyonce για ένα ζευγάρι παπούτσια; Το ποσό θα σας αφήσει άφωνους

Το νέο «αγγελάκι» της Victoria's Secret, Elsa Hosk, είναι το νέο μας style icon

fashiondiaries247.blogspot.com