Η Olivia Palermo σου δείχνει τον τέλειο τρόπο να φορέσεις το λευκό φόρεμα το φθινόπωρο

Η Olivia Palermo σου δείχνει τον τέλειο τρόπο να φορέσεις το λευκό φόρεμα το φθινόπωρο

Το street style icon σε μια κυριολεκτικά αψεγάδιαστη εμφάνιση

Η Olivia Palermo δεν είναι απλώς μια σταρ με σωστές ενδυματολογικές επιλογές. Η Olivia ξέρει πώς να κάνει κάθε outfit -ακόμη και το πιο απλό- να δείχνει ξεχωριστό και πάντοτε προσθέτει τις δικές τις χαρακτηριστικές, στιλιστικές πινελιές, δίνοντας έναν fashion forward χαρακτήρα στα σύνολά της. Έτσι, όταν είδαμε το look που επέλεξε για το cocktail πάρτι του US Open από τους Serena Williams και Stan Wawrinka και το brand Audemars Piaget, στη Νέα Υόρκη, καταλάβαμε για μια ακόμη φορά, γιατί διατηρεί τον τίτλο του style icon.

celeb-style-olivia-palermo 2ca8a

Η Palermo φόρεσε ένα off-white φόρεμα Tibi με ζώνη στη μέση και το συνδύασε με μυτερές μπαλαρίνες σε παρόμοια απόχρωση, του οίκου υποδημάτων Jimmy Choo. Το outfit της ολοκλήρωσε φορώντας μόνο ένα ρολόι, ενώ το sleek ίσιο χτένισμα και το φυσικό μακιγιάζ της, την έκαναν να μοιάζει πιο chic από ποτέ.

Πώς να το αντιγράψετε: Συνδυάστε το καλοκαιρινό σας λευκό φόρεμα με φλατ παπούτσια σε ουδέτερους τόνους(λευκό, μπεζ) και υιοθετήστε το natural beauty look της Olivia, για ένα άψογο αποτέλεσμα.

Διαβάστε ακόμα

Σας θυμίζει κάτι; Η Kylie αντέγραψε την Kim στην εμφάνισή της στα βραβεία MTV VMA

Η Κατερίνα Καινούργιου μας δίνει μια πρώτη γεύση από τη νέα της συλλογή!