Η Cara Delevingne σου δείχνει τι μπορείς να φορέσεις τις ζεστές μέρες του φθινοπώρου

Η Cara Delevingne σου δείχνει τι μπορείς να φορέσεις τις ζεστές μέρες του φθινοπώρου

Δεν είναι ακόμη ο καιρός να φορέσουμε τα αγαπημένα μας πλεκτά πουλόβερ - δυστυχώς

Κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, οι περισσότερες γυναίκες αντιμετωπίζουμε το εξής δίλημμα: "Τι μπορώ να φορέσω τώρα που έχει και ζέστη και κρύο;". Ναι, είναι αλήθεια πως οι περισσότερες από εμάς φεύγουμε το πρωί από το σπίτι με φθινοπωρινά ρούχα, καταλήγουμε να ζεσταινόμαστε στα μισά της ημέρας και να κρυώνουμε μόλις πέσει ο ήλιος. Είναι σίγουρα η χειρότερη -στιλιστικά- εποχή, αφού ούτε μπορούμε να φορέσουμε με σιγουριά τα καλοκαιρινά μας ρούχα(βλέπε την ωραιότατη βροχή που μας βρήκε με σανδάλια στο δρόμο τις προάλλες), ούτε όμως και τα χειμωνιάτικα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Ευτυχώς, η Cara Delevingne έχει τη λύση στο πρόβλημά μας:

cara-d 4162c

Φόρεμα ή jumpsuit με μποτάκια κι ένα parka, ή στρατιωτικό jacket είναι ο συνδυασμός-κλειδί για να αντιμετωπίσουμε τις διαρκώς εναλασσόμενες καιρικές συνθήκες. Το outfit αυτό είναι κατάλληλο για κομψές εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και αν προσθέσουμε μόνο ένα κόκκινο κραγιόν, μπορεί να γίνει ιδανικό ακόμη και για ένα ρομαντικό ραντεβού.

Plus: Βρήκαμε εδώ παρόμοιο jacket με αυτό της Cara, σε πολύ πιο οικονομική τιμή όμως, γιατί, προφανώς, δεν έχουμε το δικό της απεριόριστο budget.

φωτογραφία cover: Wall Street Journal